Concert pascal
MOPAN Suceava

Camera de Comerţ şi Industrie Suceava anunță organizarea la sfârșitul lunii noiembrie a cursurilor de Inspector/Referent Resurse Umane și Contabilitate.

Cursul de Inspector Resurse Umane este un curs practic, de legislaţie a muncii şi urmăreşte specializarea personalului cu atribuţii în gestionarea resurselor umane, conform prevederilor Noului Cod al Muncii. Obiectivele principale ale acestui curs vizează:  întocmirea documentelor de evidenţă a personalului; gestionarea documentelor de evidenţă a personalului; organizarea recrutării personalului; întocmirea registrului general de evidenţă a salariaţilor; întocmirea statului de plată a personalului angajat; administrarea bazei de date de evidenţă a personalului.

Cursul de Contabilitate se adresează persoanelor care doresc să urmeze o carieră în contabilitate şi vizează contabilitatea financiară, întocmirea declaraţiilor fiscale, întocmirea balanţei de verificare, întocmirea bilanţului contabil, contabilitate aplicată.

După absolvire, se va eliberea un certificat de absolvire recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei, Protecţiei Sociale şi Persoanelor Vârstnice, Ministerul Educaţiei Naţionale şi Autoritatea Naţională pentru Calificări, însoţit de suplimentul descriptiv care atestă competenţele dobândite. Certificatul de absolvire are recunoastere internaţională dacă este tradus şi apostilat.

Cursurile vor avea loc la sediul Camerei de Comerţ şi Industrie Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava