MOPAN Suceava

Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României organizează, în această vară, cursuri gratuite de limba engleză pentru copii. Acestea se vor desfășura online, pe platforma Zoom, în cadrul programului de cursuri demonstrative #scoalafdvdr.

Copiii vor avea acces la o un modul de 8 cursuri antrenante, bogate în surprize și descoperiri, care au ca scop îmbunătățirea abilităților de comunicare în limba engleză.

Cursul va fi susținut de Profesorul coordonator al Clubului de Excelență, Dana Vasilescu, profesor de limba engleză și coordonator de Centru de examene Cambridge de 12 ani, posesor al Certificatului de membru Silver al Programului de Parteneriat „Advantage” din cadrul Consiliului Britanic din anul 2013, manager de proiect internațional în parteneriat cu șase țări.

Cursurile si temele se vor desfașura sub titlul IMPROVE YOUR ENGLISH-SPEAKING SKILLS și vor conține doar activități de conversație în limba engleză.

Activitatea la curs va fi împărțită pe grupe de vârstă, respectiv: 8-14 ani și 15-18 ani. Fiecare grupă va avea maxim 20 de copii.

Înscrierile vor avea loc în perioada 13-19 iulie a.c.!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava