MOPAN Suceava

Asociația Sportivă de Zbor cu Parapanta „Cumullus” Suceava reia cursurile teoretice și practice pentru cei care vor să învețe acest sport. Președintele asociației, Ciprian Pașcanu, a precizat că perioada cursurilor va fi între 1 octombrie – 1 noiembrie 2017. cursurile teoretice se vor desfășura în zala de curs a Asociației „Cumullus”, de pe str. Cernăuți, nr. 11, din municipiul Suceava, în timp ce cursurile practice vor avea loc pe pantele de școală din apropierea Sucevei, precum și în zona montană a județului, în apropierea localităților Câmpulung Moldovenesc, Vatra Dornei și Straja.

Prețul pentru un curs organizat de Asociația „Cumullus” este de 2.700 de lei, pentru o persoană, iar opțional se poate organiza o tabără de zbor pentru consolidarea cunoștințelor acumulate pe perioada cursului. Ciprian Pașcanu a precizat că cei care vor să se înscrie la acest curs trebuie să aibă vârsta minimă de 16 ani, să aibă o stare medicală, fizică dar și psihică bună, și să dețină o poliță de asigurare de accidente, aceasta putându-se încheia și la începutul cursului. Pentru cursurile teoretice, Asociația „Cumullus” va pune la dispoziția participanților sala de curs, manualele necesare, precum și materiale foto și video de învățare.

La cursurile practice, participanții vor primi echipamente de zbor omologate și verificate în vederea efectuării zborurile de școală. În prețul cursului nu este inclus transportul cursanților la locurile de zbor și nici prețul poliței de asigurare de accidente. De asemenea, pentru cursanții care provin din zone mai îndepărtate de Suceava, Asociația „Cumullus” va asigura mijloace de cazare gratuite în sediul școlii. Cei care vor să se înscrie la cursurile de parapantă pot suna la numerele de telefon 0724.50.11.75 sau 0049.151.453.82.302, informații putând fi obținute și la www.cumullus.ro, www.cumullus.de, sau pe e-mail, la adresele office@cumullus.ro sau office@cumullus.de

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava