• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

ACADEMIA ADV organizează la IAȘI, în luna IANUARIE 2019 cursul de COMPETENȚE ANTREPRENORIALE, autorizat de Ministerul Muncii si Justitiei Sociale prin organismul abilitat (Autoritatea Nationala pentru Calificari) şi de Ministerul Educaţiei Nationale. Cursul este gratuit și se adresează managerilor și antreprenorilor din cadrul companiilor din regiunea Nord-Est (județele Iași, Suceava, Botoșani, Neamț, Vaslui și Bacău), cu activitate în domeniile: turism și ecoturism, textile și pielărie, lemn și mobilă, industrii creative, sănătate și produse farmaceutice, procesarea alimentelor și băuturilor (lista codurilor CAEN eligibile pe proiect poate fi consultată pe pagina web  http://academia.alaturidevoi.ro/.).

Cursul se desfășoară după cum urmează:

11 – 13 ianuarie & 18 – 20 ianuarie 2019

Activitățile de formare vor fi susținute de dna AUGUSTA ROMANȚA, MBA, Managing Partner al APIMEDIA Learning și Trainer Partener Intratest. Augusta are 21 ani de experienţă managerială și 14 ani de formare profesională continuă, ca tutor Open University Business School – Codecs, pentru specializările: Oameni și Organizații, Marketing și Financiar, Managementul Schimbării și Performanței, Provocarea Managementului și Viziunea Integrată.

“Spun despre mine că sunt o persoană activă, preocupată de atingerea obiectivelor, orientată spre rezultat. Sunt o fire sociabilă, asertivă, motivată de noi provocări în carieră. Fiecare nou proiect este o oportunitate de dezvoltare personală și profesională. ” – Augusta ROMANȚA

Mai multe detalii legate de formator, condițiile de participare și înscrieri, precum și despre alte activități de formare derulate în cadrul Academiei ADV, puteți găsi accesând pagina web  http://academia.alaturidevoi.ro/.

Participanții au asigurate costurile pentru cazare, masa de prânz, pauze de cafea și materialele necesare derulării cursurilor prin proiectul “Antreprenori competitivi – ocupare sustenabilă și incluzivă în sectorul economic din Regiunea Nord – Est”, implementat de Fundația “Alături de Voi” România și cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014 – 2020.

Pentru inscrierea la curs sau orice alte informații suplimentare, la telefon 0735.844.183 – Denisa Popa.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava