ACADEMIA ADV vă invită să vă înscrieți la cursurile de COMPETENȚE ANTREPRENORIALE, autorizate de Ministerul Muncii si Justitiei Sociale prin organismul abilitat (Autoritatea Nationala pentru Calificari) şi de Ministerul Educaţiei Nationale, pe care le organizează la IAȘI, în lunile DECEMBRIE 2018 și IANUARIE 2019. Cursurile sunt gratuite și se adresează managerilor și antreprenorilor din cadrul companiilor din regiunea Nord-Est (județele Iași, Suceava, Botoșani, Neamț, Vaslui și Bacău), cu activitate în domeniile: turism și ecoturism, textile și pielărie, lemn și mobilă, industrii creative, sănătate și produse farmaceutice, procesarea alimentelor și băuturilor (lista codurilor CAEN eligibile pe proiect poate fi consultată pe pagina web http://academia.alaturidevoi.ro/.).

Cursurile se desfășoară după cum urmează:

Cursul 1: 7 – 9 decembrie & 14 – 16 decembrie 2018

Cursul 2: 11 – 13 ianuarie & 18 – 20 ianuarie 2019

Activitățile de formare vor fi susținute de dna AUGUSTA ROMANȚA, MBA, Managing Partner al APIMEDIA Learning și Trainer Partener Intratest. Augusta are 21 ani de experienţă managerială și 14 ani de formare profesională continuă, ca tutor Open University Business School – Codecs, pentru specializările: Oameni și Organizații, Marketing și Financiar, Managementul Schimbării și Performanței, Provocarea Managementului și Viziunea Integrată.

“Spun despre mine că sunt o persoană activă, preocupată de atingerea obiectivelor, orientată spre rezultat. Sunt o fire sociabilă, asertivă, motivată de noi provocări în carieră. Fiecare nou proiect este o oportunitate de dezvoltare personală și profesională. ” – Augusta ROMANȚA

Mai multe detalii legate de formator, condițiile de participare și înscrieri, precum și despre alte activități de formare derulate în cadrul Academiei ADV, puteți găsi accesând pagina web  http://academia.alaturidevoi.ro/.

Menționăm că, participanții au asigurate costurile pentru cazare, masa de prânz, pauze de cafea și materialele necesare derulării cursurilor prin proiectul “Antreprenori competitivi – ocupare sustenabilă și incluzivă în sectorul economic din Regiunea Nord – Est”, implementat de Fundația “Alături de Voi” România și cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014 – 2020.

Pentru inscrierea la curs sau pentru orice alte informații suplimentare vă stăm la dispoziție la numarul de telefon 0735.844.183 – Denisa Popa.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava