Concert pascal
MOPAN Suceava

Asociația Județeană de Fotbal va demara un nou curs gratuit de formare a arbitrilor. Arbitrul FIFA Sebastian Gheorghe dorește astfel ca în următoarele luni să împrospăteze lotul de arbitri al CJA Suceava.
“Cei doritori să încerce această nouă experienţă trebuie să îndrăgească fotbalul şi mişcarea în aer liber. Chiar din momentul absolvirii cursului au şansa să intre într-un grup deja existent de 60 de tineri arbitri care împărtăşesc şi ei dragostea pentru sport. Nu trebuie neglijat nici faptul că arbitrajul poate deveni încă din primul an o sursă de rotunjire a veniturilor pentru elevi şi studenţi. Aşteptăm inclusiv fete la cursuri. Fotbalul feminin cunoaşte o mare dezvoltare în Europa, iar acum şansele de promovare sunt pe măsură”  a declarat arbitrul FIFA, Sebastian Gheorghe.
Acest curs poate fi urmat de orice cetățean român, precum şi orice cetăţean străin cu domiciliul legal stabilit în România, cu precădere jucător de fotbal, cu o conduită exemplară în societate și fără să fi suferit condamnări penale. Cei interesaţi trebuie să fie apți pentru efort fizic şi să aibă vârsta cuprinsă între 15 și 30 de ani. Mai  multe informaţii se pot afla la numărul de telefon 0723 435 743.
Comisia Județeană a Arbitrilor Suceava va organiza prima întâlnire pe data de 9 martie, la sediul AJF Suceava, situat la intrarea în stadionul Areni.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava