MOPAN Suceava

Părinții din întreaga țară își pot înscrie copiii și adolescenții la cursurile intensive de limba engleză, germană sau norvegiană organizate de centrul lingvistic Twinkle Star sub emblema Școlii de Vară. Acest program educațional este disponibil atât online cât și la sediu, zilnic, timp de 2-3 săptămâni, în funcție de opțiuni. Din mediul sigur al propriei case sau dintr-o călătorie, oriunde s-ar afla, cursanții au nevoie doar de un dispozitiv conectat la internet și de dorința de a se distra folosind limba engleză, germană sau norvegiană. Cursurile sunt accesibile de oriunde din țară și din străinătate și pot fi achiziționate online, de pe platforma https://twinklestar.ro/scoala-de-vara/.

Școala de Vară este un proiect educațional dezvoltat și perfecționat pe parcursul a 12 ani de Twinkle Star, desemnat “Cel mai Bun Centru de Pregătire Cambridge Step-by-Step din România” și “Gold Preparation Centre” de către Cambridge Assessment English ‒ departamentul de examene din cadrul Universității Cambridge din Marea Britanie.

Cursurile sunt concepute în așa fel încât copiii să dobândească mai multă încredere să comunice în limbi străine și să asimileze noțiuni care îi ajută să-și pună în valoare abilitățile lingvistice în orice context: acasă, la școală, în vacanțe. Activitățile Școlii de Vară sunt axate pe: conversație, creativitate, jocuri, crafturi, cântece, desene, petreceri tematice, ateliere și activități interactive pentru dezvoltarea abilităților de comunicare. Profesorii au realizat aceste cursuri astfel încât deprinderea, învățarea și consolidarea cunoștințelor de limbă engleză, germană sau norvegiană să se realizeze prin metode distractive, relaxante, potrivite pentru perioada vacanței.

Locuri limitate, rezervați un loc cu prioritate. Până pe 16 aprilie beneficiați de oferta “Early Bird”

Puteți rezerva un loc într-una dintre grupele de la Școala de Vară, în funcție de disponibilitatea dumneavoastră de program și a copilului.

În funcție de cursul de vară și nivelul de studiu ales, costurile pentru participarea la Școala de Vară se situează între 170 lei și 1.030 lei. Pentru limba engleză, cursurile sunt structurate pe șase niveluri de dificultate: Tiny Stars (4 – 6 ani), Little Stars (6 – 8 ani), Let’s Play (9 – 11 ani), Young Stars (12 – 14 ani), Essential English (11 – 16 ani) și Shine (14 – 18 ani). Pentru limba germană, cei interesați pot opta pentru nivelul care li se potrivește cel mai bine: cursul pentru preșcolari; cursul pentru clasele II-IV; cursul pentru clasele V-VIII; cursul intensiv pentru clasele V-IX. O noutate adusă de această ediție a Școlii de Vară este cursul de “Cultură și civilizație norvegiană pentru clasele V-VIII”, desfășurat în perioada 5 iulie – 16 iulie. Cursul dedicat elevilor cu vârste cuprinse între 11-15 ani reprezintă o introducere în limba norvegiană și va include atât noțiuni teoretice cât și practice. Cei care cunosc deja limba engleză sau germană vor descoperi multe asemănări la nivel gramatical și de vocabular dar și aspecte unice, specifice limbii norvegiene, cum ar fi scrierea și pronunția. Detalii despre ce oferă fiecare curs și înscrierea la Școala de Vară se realizează aici: twinklestar.ro/scoala-de-vara/.

În această perioadă, cei care doresc să se înscrie la Școala de Vară Twinkle Star beneficiază de promoția “Early Bird” – la plata până pe 16 aprilie cursanții beneficiază de reduceri între 6,5% și 20%, în funcție de tipul de curs ales și durata acestuia – un modul este alcătuit din 3 săptămâni, însă se poate participa și parțial – 1 sau 2 săptămâni. Puteți consulta prețurile reduse ale cursurilor intensive de vară  pentru limba engleză, limba germană și limba norvegiană aici: https://twinklestar.ro/scoala-de-vara/.

“Conceptul Twinkle Star se adresează părinților care prioritizează investiția în educația copiilor și înțeleg că menirea lor de bază este de a oferi acestora oportunități astfel încât startul în accesiunea copiilor să fie asigurat. Părinții vin la noi pentru a își sprijini copiii și pentru a le oferi acces către o nouă lume unde o limbă străină joacă atât  rol de comunicare cât și de valorizare a abilităților individuale. Vacanța de vară este un moment prielnic de a continua activitățile de învățare și perfecționare a unei limbi străine, și mai mult, copii nu se simt constrânși ci își doresc acest cadru informal de învățare tocmai pentru că le oferă satisfacții. Cursurile intensive de vară se desfășoară pe durata a 1-3 săptămâni, cu grupe de maxim 15 participanți, pentru a putea oferi atenția cuvenită fiecărui cursant. Trainerii noștri au adaptat programele de vară, acestea fiind diferite de cursurile desfășurate în cadrul centrului lingvistic de pe durata anului școlar, experiența Școlii de Vară contribuie la autodepășire, cu impact vizibil asupra rezultatului obținut ulterior și la examenele Cambridge“, a declarat Ruxandra Rață – Bucevschi, fondator și manager general Twinkle Star Exam.

Înscrierea și detalii despre Școala de Vară (lecțiile online cu plată): https://twinklestar.ro/scoala-de-vara/, sau la tel. 0371.504.305 & office@twinklestar.ro. Puteți achiziționa cursurile online, aici: https://scoaladevara.twinklestar.ro/.

Urmărește-ne și pe Facebook – pagina https://www.facebook.com/page.twinkle.star/, Instagram – instagram.com/twinklestar.ro/  și  YouTube: http://bit.ly/TwinkleStar_videos_podcasts

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava