MOPAN Suceava

Biblioteca Bucovinei ,,I.G.Sbiera” reia, în perioada 27 aprilie – 1 mai 2015, cursul de iniţiere în utilizarea calculatorului şi a internetului pentru vârstnici. Cursul este gratuit şi, printre altele, bătrînii vor învăţa cum să folosească motoarele de căutare şi cum să socializeze online.
Potrivit directorului Bibliotecii Bucovinei, Gabriel Cărăbuş, activităţile se vor desfăşura la Centrul Judeţean de Formare Biblionet al bibliotecii. Participanţii vor primi noţiuni fundamentale de procesare text, de navigare pe internet şi de folosire a poştei electronice. Vârstnicii vor învăţa astfel, într-un curs ce se întinde pe durata a cinci zile, câte două ore pe zi, cum să folosească programele uzuale ale unui calculator, cum să redacteze un text, cum să conecteze camere foto sau video la calculator. De asemenea, pensionarii vor învăţa cum să navigheze pe Internet, cum să folosească motoarele de căutare, dar şi e-mailul, sau cum să socializeze online.
Pînă acum, din 2012, cînd a fost demarat programul, au fost făcute 14 serii de cursuri, de care au beneficiat peste 130 de seniori.
Persoanele interesate se pot înscrie la curs la secretariatul bibliotecii, str. Mitropoliei, nr. 4, corp B, et.1 sau la telefon: 0230-530798, de luni până vineri între orele 08.00 – 16.00.
Cursul este gratuit, iar întâlnirile vor fi de două ore zilnic timp de o săptămână pentru fiecare serie.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava