MOPAN Suceava

Grup NOU pentru cursurile Lamaze din Suceava

Fiecare cuplu care așteaptă un copil are dreptul și datoria de a fi informat și de a lua cele mai bune decizii legate de nașterea și educarea nou-născutului. O hartă clară a posibilitaților și o bună instruire pentru gândirea critică sunt obținute prin participarea la orele destinate viitorilor părinți.

Naşterea este normală, naturală şi sănătoasă. Corpul femeii pare a se împlini după ce dă naștere,feminitatea ei înflorește și multe din blocajele fiziologice de până atunci dispar.Experienţa naşterii influențează și poate afecta profund viața femeilor şi a familiilor lor. De aceea este bine să alegem conștient modul în care vom naște și cadrul în care se va întâmpla marea noastră bucurie.Înţelepciunea interioară a femeii o ghidează instinctiv pe aceasta în timpul travaliului,iar cîând spunem înțelepciune ne referim chiar la inteligența instinctelor ei,la glasul corpului și al maternității ce trebuie auzit și apoi ascultat.Încrederea femeii şi abilitatea ei de a naşte sunt amplificate sau diminuate, în funcție de locul în care naşte și de persoana care îi asigură îngrijirea medicală.Femeile au dreptul să nască fără a suferi proceduri medicale de rutină .Educaţia prenatală oferă femeilor puterea de a lua decizii, informaţii despre îngrijirea medicală,le dă puterea de a-şi asuma responsabilitatea pentru sănătatea lor și încredere în înţelepciunea lor interioară.Nașterea poate avea loc în casă,la spital sau în centre specializate.

Ce vom face?

Cursurile Lamaze te așază alături de alte cupluri care trec prin aceeași perioadă ca și tine. Vei avea ocazia să formulezi întrebări și să ceri argumente pentru răspunsurile primite. Vei asculta frământările celorlalți si vei înțelege cât de prețioasă este decizia pe care o vei lua.Lamaze este creat în perfectă armonie cu fiziologia corpului uman,toate explicațiile și argumentele pornesc de la realitatea fiziologica a femeii și a copilului ei. Experința spitalicească oferă numeroase exemple si evidențiază extraordinara nevoie atât a mamei cât și a copilului ei de a primi ocrotire,iubire și libertate de manifestare. Tot ceea ce prezentăm intr-un curs Lamaze este fundamentat științific și argumentat fiziologie și psihologic. În țări precum Spania și Australia cursurile de educație prenatală au devenit obligatorii iar in România tăticii participanți sunt răsplătiți din partea statului cu zile de concediu. Ne bucură o asemenea recunoaștere și frumoasă încurajare către educație.

Cum se desfașoară?
Exista în total 6 module,fiecare modul se desfășoară pe perioada a două ore și cuprinde o tematică aleasă.Prezentările sunt interactive,viitorii părinți având posibilitatea de a exersa si de a se implica activ în desfășurarea cursurilor. Prezența este obligatorie la fiecare ședință pentru a putea primi la final adeverința de absolvent al școlii de educație prenatală.

Investiția?
Costul total este de 300 lei per curs și se achită integral sau în două tranșe.

Unde?
Suceava,locatia exacta este comunicata cuplurilor participante in momentul inscrierii telefonice ori prin e-mail.

Când?
Duminica, 16 martie de la ora 11:00 .

Cum mă înscriu?
Pentru înscrieri,vă invităm să contactați Willing la telefon 0758512043 sau prin e-mal scriind la office@willing.ro.

Organizatori?
Acest program este prezentat de psihoterapeut si trainer Lamaze Ana-Aurelia Băianu

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sănătate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava