Concert pascal
MOPAN Suceava

Rețeaua de magazine specializată în comercializarea de produse agricole Agroland, înființată în 1997 în Timișoara, inaugurează prima unitate Agroland MEGA din București și cel mai mare magazin din rețea în cadrul proiectului Penny Center din cartierul bucureștean Fundeni, tranzacție intermediată de compania de consultanță imobiliară Cushman & Wakefield Echinox.

Agroland MEGA Fundeni este cel de-al șaselea magazin de acest tip din cadrul rețelei, desfășurat într-un spațiu de 550 metri pătrați. Agroland se alătură proiectului Penny Center Fundeni al cărui mix de retaileri mai include un supermarket Penny, magazinele Pepco și JYSK, precum și o spălătorie auto. Agroland MEGA este un concept de magazine specializate, cu produse dedicate grădinăritului, îngrijirii animalelor de companie și hobby farming-ului, având o suprafață de 3-4 ori mai mare decât magazinele Agroland tradiționale.

Bogdan Marcu, Partner Retail Agency, Cushman & Wakefield Echinox: „Odată cu creșterea interesului consumatorilor pentru îmbunătățirea spațiului de casă și grădină, acest tip de magazin, extrem de dezvoltat în zona de Vest a Europei, va fi din ce în ce mai căutat și pe piața locală. Ne bucurăm să contribuim astfel la deschiderea unui concept nou în București, și, împreună cu REWE Group, să putem dezvolta parteneriate puternice și susține brand-uri românești. Deși segmentul de retail a fost puternic afectat din cauza crizei sanitare, centrele comerciale de tip retail park sau galeriile comerciale cu acces facil au fost preferate de consumatori în detrimentul mall-urilor, trend ce credem că se va păstra și în perioada următoare.”

Penny Center Fundeni este un proiect al grupului german REWE, parte a unei reţele de parcuri de retail prezente în București, Buzău, Brăila, Târgoviște și Ploiești. Gradul de ocupare al acestui portofoliu administrat de Cushman & Wakefield Echinox este de 100%.

Horia Cardoş, Director General, Agroland:„Deschiderea primului magazin Agroland MEGA din București a fost o provocare pentru noi, implicând toată echipa de management. Ne dorim și suntem convinși că acest magazin va fi un succes și vom reuși, alături de ceilalți retaileri, să servim nevoile zecilor de mii de familii care locuiesc în apropierea Penny Center Fundeni.”

Agroland este cea mai mare rețea de magazine cu produse pentru gardening, pet care și hobby farming din România, cu un capital 100% românesc, fondată în 1997 la Timișoara, de către antreprenorul Horia Cardoș. Rețeaua Agroland are 250 de unități în 29 de județe și comercializează furaje şi echipamente pentru ferme mici şi medii, produse și echipamente pentru grădinărit, hrană și accesorii pentru animalele de companie. Reprezentanții companiei vor continuă extinderea atât în București, cât și în restul țării până la sfârșitul lui 2020 și în primul trimestru din 2021, cu alte patru Agroland MEGA, dintre care două în apropierea Capitalei.

Cushman & Wakefield Echinox este o companie de consultanţă imobiliară de top pe piaţa locală şi afiliatul exclusiv al Cushman & Wakefield în România, deținut și operat independent, cu o echipa de peste 60 de profesioniști și colaboratorioferă o gamă completă de servicii investitorilor, dezvoltatorilor, proprietarilor și chiriașilor. Pentru mai multe informații, vizitați site-ul companiei www.cwechinox.com

Cushman & Wakefield, unul dintre liderii globali în domeniul serviciilor imobiliare comerciale, cu 53.000 de angajați în peste 60 de țări, ajută chiriașii, proprietarii și investitorii în optimizarea valorii activelor. Cu venituri de 8,8 miliarde de euro, serviciile principale ale companiei sunt: consultanță în gestionarea activelor şi investițiilor, piețe de capital, închirieri, administrarea proprietăților, reprezentarea chiriașilor, servicii de proiect și evaluare. Pentru mai multe informații, vizitați site-ul companiei www.cushmanwakefield.com

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava