MOPAN Suceava

Firma de consultanţă imobiliară Cushman & Wakefield Echinox a fost desemnată să administreze proiectul Funshop Park dezvoltat în Timișoara de compania poloneză Scallier, unul dintre cei mai dinamici investitori în parcuri de retail mici și mijlocii. Acesta este al treilea proiect Funshop Park pe care Cushman & Wakefield Echinox îl administrează după cele din Roșiorii de Vede și Focșani, care au intrat în portofoliul companiei anul trecut.

Proiectul Scallier din Timișoara a fost achiziționat în luna iulie a anului trecut de la Oasis Retail & Development, denumit inițial Prima Shops Timișoara.

Funshop Timișoara se află în faza finală de dezvoltare și va avea o suprafață închiriabilă de 10.800 metri pătrați, livrarea fiind programată pentru al doilea trimestru al acestui an.

Până în prezent, investitorul a semnat contracte de închiriere pentru 15 din cele 20 de spații disponibile în proiect, printre chiriași numărându-se C&A, Flanco, KIK, MaxiPet, Pepco, Numero Uno, Sportissimo, Agroland, Noriel. La aceștia se adaugă o serie de nume importante de F&B, printre care KFC, Mesopotamia sau Noodle Pack.

Echipa de Asset Services a Cushman & Wakefield Echinox va avea atribuţii ȋn gestionarea activităţilor de zi cu zi din cadrul proiectelor, managementul relaţiei cu chiriaşii, supervizarea operaţională, servicii financiare şi raportare către proprietar, prin specialişti on-site şi la sediul central, coordonaţi de Mihaela Petruescu, Partner Asset Services.

Mihaela Petruescu, Partner Asset Services, Cushman & Wakefield Echinox: „Suntem încântați să extindem colaborarea cu Scallier, iar acest nou proiect pe care îl preluăm în administrare dovedește faptul că serviciile pe care le oferim sunt în linie cu așteptările clientului nostru. Avem încredere în formatul pe care Scallier îl dezvoltă pe piața din România, aducând proiecte moderne și de calitate în comunități neacoperite până acum de către alți dezvoltatori de profil. Planurile Scallier pentru România sunt foarte ambițioase și vor schimba peisajul pieței de retail în orașele vizate pentru extinderea viitoare.”

Până la finalul anului 2022, Scallier își propune să deschidă în România alte parcuri de retail cu o suprafață totală închiriabilă de 40.000 metri pătraţi în orașe precum Moșnița Nouă (jud. Timiș), Hunedoara, Turda, Vaslui și Vladimirescu (lângă Arad).

Scallier desfășoară activități în domeniul gestionării investițiilor în sectorul imobiliar comercial, precum și administrarea acestor active, concentrându-se pe maximizarea valorii proprietăților în timp. Compania a fost înființată în 2011 și este specializată în sectorul parcurilor comerciale, strip mall-uri și unități de retail standalone.

Cushman & Wakefield Echinox este o companie de consultanţă imobiliară de top pe piaţa locală si afiliatul exclusiv al Cushman & Wakefield în România, deținut și operat independent, ce administrează cel mai variat portofoliu de proprietăți de aproape 500.000 metri pătraţi de spații de birouri, retail și logistice, atât în București, cât și în orașe principale din țară. Echipa de peste 80 de profesioniști și colaboratori oferă o gamă completă de servicii investitorilor, dezvoltatorilor, proprietarilor și chiriașilor. Pentru mai multe informații, vizitați site-ul companiei www.cwechinox.com

Cushman & Wakefield, unul dintre liderii globali în domeniul serviciilor imobiliare comerciale, cu 50.000 de angajați în peste 60 de țări, ajută chiriașii, proprietarii și investitorii în optimizarea valorii activelor. Cu venituri de 9,4 miliarde de dolari, serviciile principale ale companiei sunt: consultanță în gestionarea activelor şi investițiilor, piețe de capital, închirieri, administrarea proprietăților, reprezentarea chiriașilor, servicii de proiect și evaluare. Pentru mai multe informații, vizitați site-ul companiei www.cushmanwakefield.com

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava