Concert pascal
MOPAN Suceava

Cushman & Wakefield Echinox continuă să își consolideze departamentul de Land & Industrial prin recrutarea lui Ștefan Surcel în cadrul echipei și încheie o nouă tranzacție cu Sameday, al doilea contract de închiriere intermediat pentru firma de curierat în ultimele luni.

Având o experiență de patru ani pe piața imobiliară, Ștefan Surcel s-a alăturat echipei Cushman & Wakefield Echinox în calitate de consultant al departamentului industrial și terenuri, oferind consultanță pentru închirierea proprietăților industriale şi logistice, facilitarea procesului de vânzare/cumpărare a terenurilor, analiză de piață și due diligence.

Stefan Surcel, Consultant Land & Industrial Cushman & Wakefield Echinox: „Lucrând într-o echipă experimentată, într-un context atipic creat de această pandemie, sunt motivat să mă autodepăşesc. Experiența mea profesională în zona de real estate s-a concentrat până în prezent pe zona rezidențială și în sectorul comercial, unde am contribuit la expansiunea unui lanț farmaceutic. Șansa de a activa și în zona industrială îmi completează cunoștințele într-un sector ce s-a dovedit în această perioadă de importanţă strategică pentru economie.”

La scurt timp de la venirea în companie, Ștefan a fost implicat în tranzacția de extindere pe piața locală a firmei de curierat Sameday prin închirierea unui spaţiu cu o suprafață de 2.100 metri pătrați în TBM Industrial Park din localitatea Rudeni.

Andrei Brînzea, Partner Land & Industrial, Cushman & Wakefield Echinox: „Piaţa de consultanţă imobiliară oferă încă multe oportunităţi de dezvoltare. Împreună cu Ștefan am căutat o locație adaptată pentru cerințele Sameday privind o suprafață relativ mică de depozitare, cu un număr foarte mare de locuri de parcare și am identificat o variantă optimă de spațiu, într-o locație foarte avantajoasă, vizavi de depozitul lor central, cu o configurație ce corespunde exact cerințelor.”

Sameday a mai închiriat recent, în cadrul unei tranzacții intermediate de Cushman & Wakefield Echinox, un spațiu de depozitare cu o suprafaţă de 1.300 de metri pătrați situat în Tunari, la nord de București.

Sameday se numără în prezent printre principalii jucători din piața românească de curierat. Compania oferă clienților și partenerilor servicii de curierat la nivel național, livrare în aceeași zi în București și în zonele limitrofe, program extins de livrare, de la 09:00 la 21:00 sau livrare în lockere. Sameday livrează fără a taxa kilometri suplimentari, în peste 7.000 de localități, și pune la dispoziția clienților serviciul easybox, care cuprinde peste  700 de lockere la nivel național. Pentru mai multe informații, vizitați site-ul companiei: www.sameday.ro

Cushman & Wakefield Echinox este o companie de consultanţă imobiliară de top pe piaţa locală, activând ȋn toate segmentele pieţei imobiliare. Departamentul Industrial, înfiinţat în urmă cu peste 15 ani, a fost implicat de-a lungul timpului în numeroase tranzacţii, intermediind în ultimii trei ani contracte de închiriere cu o suprafaţă de aproximativ 100.000 de metri pătraţi. Cushman & Wakefield Echinox, afiliatul exclusiv al Cushman & Wakefield în România, deținut și operat independent, cuprinde o echipă de peste 60 de profesioniști și colaboratori ce oferă o gamă completă de servicii investitorilor, dezvoltatorilor, proprietarilor și chiriașilor. Pentru mai multe informații, vizitați site-ul companiei www.cwechinox.com.

Cushman & Wakefield, unul dintre liderii globali în domeniul serviciilor imobiliare comerciale, cu 53.000 de angajați în peste 60 de țări, ajută chiriașii, proprietarii și investitorii în optimizarea valorii activelor. Cu venituri de 8,8 miliarde de euro, serviciile principale ale companiei sunt: consultanță în gestionarea activelor şi investițiilor, piețe de capital, închirieri, administrarea proprietăților, reprezentarea chiriașilor, servicii de proiect și evaluare. Pentru mai multe informații, vizitați site-ul companiei www.cushmanwakefield.com

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava