MOPAN Suceava

Cushman & Wakefield Echinox își consolidează echipa de marketing și research prin recrutarea Cristinei Lupașcu,specialist cu o experiență de aproape20 de ani în piața media și în sectorul imobiliar, în poziția de Director PR & Research.

Cristina Lupașcu are o experiențăde aproape 14 ani în media, din care cea mai mare parte în cadrul agenției de presă Mediafax, acoperind în special zona de real estate, iar în ultimii șase ani a coordonat activitatea de Marketing și PR a JLL.

În cadrul Cushman & Wakefield Echinox, Cristina va sprijini atât activitatea departamentului de marketing și PR, cât și departamentul de Research.

Cristina Lupașcu, Director PR & Research:„Identificarea celor mai proaspete și mai relevante informații din sectorul imobiliar și transformarea acestora în ştiri sau în analize de piață sunt pasiuni pe care le-am descoperit încă din perioada în care am lucrat ca jurnalist. Cushman & Wakefield Echinox mi-a oferit posibilitatea de a-mi cultiva în continuareaceste pasiuni,alături de una dintre cele mai experimentate echipe de pe piața de consultanță imobiliară din România.”

Oana Iliescu, Managing Director,Cushman & Wakefield Echinox:„Anul 2021 a fost un an cu rezultate foarte bune pentru compania noastră. Suntem încântați căam atras în echipă un profesionist de talia Cristinei și avem încredere căîmpreună cu ea în acest dublu rol vom rafina analizele de piață pe care le realizăm și vom genera valoare adaugatăatât pentru clienții noștri, cât și pentru piața de consultanță imobiliară.”

Cushman & Wakefield Echinox, afiliatul exclusiv al Cushman & Wakefield în România, deținut și operat independent, cuprinde o echipă de peste 80 de profesioniști și colaboratori ce oferă o gamă completă de servicii de consultanţă imobiliară investitorilor, dezvoltatorilor, proprietarilor și chiriașilor. Pentru mai multe informații, vizitați site-ul companiei www.cwechinox.com.

Cushman & Wakefield, unul dintre liderii globali în domeniul serviciilor imobiliare comerciale, cu 50.000 de angajați în 60 de țări, ajută chiriașii, proprietarii și investitorii în optimizarea valorii activelor. Cu venituri de 7,8 miliarde de dolari, serviciile principale ale companiei sunt:consultanță în gestionarea activelor şi investițiilor, piețe de capital, închirieri, administrarea proprietăților, reprezentarea chiriașilor, management de proiect, evaluare, design şi proiectare. Pentru mai multe informații, vizitați site-ul companiei www.cushmanwakefield.com.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava