Concert pascal
MOPAN Suceava

Cushman & Wakefield Echinox își consolidează echipa prin recrutarea lui Dan Năstase în poziția de Property Manager în cadrul departamentului de Asset Services.

În cadrul companiei Cushman & Wakefield Echinox, Dan Năstase a preluat coordonarea portofoliului de centre comerciale deţinute de PENNY Market constând în 25.000 de metri pătraţi de spaţii comerciale situate în oraşele Buzău, Brăila, Târgovişte, Ploieşti şi Bucureşti. În cele cinci proiecte sunt deschise cinci magazine PENNY, de tip discount, iar oferta comercială a fost diversificată în funcţie de specificul fiecărei locaţii cu magazine ale retailerilor Decathlon, Deichmann, JYSK, Pepco, Takko şi ZooCenter.

Dan Năstase va avea funcţia de Property Manager şi se va ocupa de menţinerea relaţiei cu chiriaşii, coordonarea furnizorilor şi a echipelor ce asigură buna desfăşurare a activităţilor specifice unei clădiri, identificarea permanentă de noi oportunităţi de creştere a veniturilor şi livrarea serviciilor în concordanţă cu contractele încheiate.

Dan Năstase este un specialist cu o experiență de peste 10 ani în domeniul imobiliar, a coordonat activităţi de Leasing, Facility şi Project Management pentru proprietăţi de birouri şi comerciale în cadrul firmelor Jupiter Group şi Krammer & Wagner.

Mihaela Petruescu, Head of Asset Services, Cushman & Wakefield Echinox: „Suntem încântaţi de venirea lui Dan Năstase în echipa noastră de Asset Services. Experienţa lui în administrarea şi închirierea proprietăţilor, corectitudinea şi stilul deschis de comunicare sunt abilităţile perfecte pentru gestionarea portofoliului PENNY Market. Ne ocupăm de administrarea portofoliului PENNY de la inaugurarea lui în 2017 şi vom continua să asigurăm funcţionarea optimă a chiriaşilor prezenţi şi pe perioada următorilor 3 ani.”

PENNY Market este conceptul de succes al grupului german REWE și unul dintre cei mai activi retaileri din România, cu primul magazin deschis pe piața locală în anul 2005. Întreaga rețea este deservită de trei centre logistice situate în localitățile Ștefăneștii de Jos, Turda și Bacău. În prezent, rețeaua PENNY Market în România este alcătuită din 250 de magazine la nivel național și o echipă dedicată formată din peste 4.500 de angajați.

Cushman & Wakefield Echinox este o companie de consultanţă imobiliară de top pe piaţa locală, activând ȋn toate segmentele pieţei imobiliare. Departamentul de Asset Services administrează proiecte de retail şi birouri cu o suprafaţă ȋnchiriabilă de peste 400.000 de metri pătraţi ȋn Bucureşti şi alte oraşe, printre care: Colosseum Mall, Carrefour Orhideea, PENNY Market Centers și trei clădiri de birouri din București, respectiv Ethos House, Eminescu Office și One Victoriei Center.

Cushman & Wakefield Echinox, afiliatul exclusiv al Cushman & Wakefield în România, deținut și operat independent, cuprinde o echipă de peste 60 de profesioniști și colaboratori ce oferă o gamă completă de servicii investitorilor, dezvoltatorilor, proprietarilor și chiriașilor. Pentru mai multe informații, vizitați site-ul companiei www.cwechinox.com.

Cushman & Wakefield, unul dintre liderii globali în domeniul serviciilor imobiliare comerciale, cu 51.000 de angajați în peste 70 de țări, ajută chiriașii, proprietarii și investitorii în optimizarea valorii activelor. Cu venituri de 8,2 miliarde de dolari, serviciile principale ale companiei sunt: consultanță în gestionarea activelor şi investițiilor, piețe de capital, închirieri, administrarea proprietăților, reprezentarea chiriașilor, servicii de proiect și evaluare. Pentru mai multe informații, vizitați site-ul companiei www.cushmanwakefield.com.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava