MOPAN Suceava

Firma de consultanţă imobiliară Cushman & Wakefield Echinox a fost desemnată să administreze clădirea de birouri Eminescu Office, finalizată recent în Bucureşti, în apropiere de Piața Romană.

Aceasta este a treia clădire de birouri preluată spre administrare de Cushman & Wakefield Echinox de la începutul anului, departamentul de Asset Services având atribuţii ȋn gestionarea activităţilor de zi cu zi din clădire, managementul relaţiei cu chiriaşii, supervizarea operaţională, servicii financiare şi raportare către proprietar, prin specialişti on-site şi la sediul central, coordonaţi de Mihaela Petruescu, Head of Asset Services.

Eminescu Office este un proiect premium, o clădire de birouri cu un design deosebit şi o faţadă exterioară ce se încadrează în profilul zonei. Imobilul are o suprafaţă ȋnchiriabilă de 7.000 de metri pătraţi distribuiţi pe parter şi şapte etaje supraterane. Parcarea subterană dispune de 81 de locuri, fiind dotată și cu facilități pentru biciclete.

Spațiile de birouri sunt open space, cu terase pe fiecare etaj, designul clădirii facilitând accesul luminii naturale în toate zonele. Materialele premium asigură o bună izolare și un consum redus de energie.

Eminescu Office este o clădire boutique dezvoltată de Akcent Development, care revitalizează zona istorică Eminescu şi oferă chiriaşilor un acces facil la transportul public, la stații de autobuz şi de metrou. Prin poziţionarea ultracentrală, în vecinătatea zonelor Universitate, Piaţa Romană, Calea Moşilor şi Ştefan cel Mare, clădirea are acces la o gamă largă de servicii, precum restaurante, cafenele, farmacii sau bănci.

Mihaela Petruescu, Head of Asset Services, Cushman & Wakefield Echinox: „Preluarea celei de a treia clădiri de birouri în administrarea echipei noastre de asset services de la începutul acestui an înseamnă pentru noi că am reuşit să câştigăm încrederea proprietarilor şi dezvoltatorilor. Suntem mândri să ne ocupăm de administrarea clădirii Eminescu Office pentru că este un proiect ce a prins viaţă datorită potenţialului pe care l-au văzut proprietarii în zona centrală a oraşului.”

Cushman & Wakefield Echinox este o companie de consultanţă imobiliară de top pe piaţa locală, activând ȋn toate segmentele pieţei imobiliare. Departamentul de Asset Services administrează proiecte de retail şi birouri cu o suprafaţă ȋnchiriabilă de peste 170.000 de metri pătraţi ȋn Bucureşti şi alte oraşe.

Cushman & Wakefield Echinox este afiliatul exclusiv al Cushman & Wakefield în România, deținut și operat independent. Echipa de peste 60 de profesioniști și colaboratori oferă o gamă completă de servicii investitorilor, dezvoltatorilor, proprietarilor și chiriașilor pe toate segmentele pieței imobiliare, inclusiv pe piața rezidențială. Pentru mai multe informații, vizitați site-ul companiei www.cwechinox.com. Cushman & Wakefield este unul dintre liderii globali în domeniul serviciilor imobiliare comerciale, cu 51.000 de angajați în peste 70 de țări, ajutând chiriașii, proprietarii și investitorii în optimizarea valorii activelor. Cushman & Wakefield se poziționează printre cele mai mari companii de real estate, cu venituri de 8,2 miliarde de dolari din servicii principale precum: închirieri, gestionarea activelor, piețe de capital, administrarea proprietăților (numit C&W Services), servicii globale de administrare, gestionarea investițiilor (numit DTZ Investors), servicii de proiect și de dezvoltare, reprezentarea chiriașilor, evaluare și consultanță. Pentru mai multe informații, vizitați site-ul companiei www.cushmanwakefield.com

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava