MOPAN Suceava

Compania de consultanţă imobiliară Cushman & Wakefield Echinox a fost desemnată să administreze Mendeleev Office 5, clădire de birouri livrată recent ȋn centrul Bucureştiului de către Akcent Development.
Aceasta este a patra clădire de birouri ce intră sub administrarea Cushman & Wakefield Echinox, departamentul de Asset Services având atribuţii ȋn gestionarea activităţilor de zi cu zi din clădire, managementul relaţiei cu chiriaşii, supervizarea operaţională, servicii financiare şi raportare către proprietar, prin specialişti on-site şi la sediul central, coordonaţi de Mihaela Petruescu, Partner Asset Services.
Mendeleev Office 5 este o clădire de birouri boutique, ce revitalizează o zonă istorică a oraşului, fiind localizată între Piaţa Romană şi Calea Victoriei. Clădirea beneficiază de acces facil la transportul public, staţia de metrou Piaţa Romană şi numeroase linii de autobuz fiind situate la 5 minute de mers pe jos, zona fiind totodată recunoscută pentru oferta variată de restaurante, cafenele, hoteluri, dar şi spaţii culturale, precum Ateneul Român, Biblioteca Centrală Universitară sau Muzeul Naţional de Artă a României.

Imobilul are o suprafaţă ȋnchiriabilă de 4.500 de metri pătraţi distribuiţi pe subsol, parter şi opt etaje supraterane. Parcarea subterană dispune de 50 de locuri, fiind dotată și cu facilități pentru biciclete şi staţie de încărcare electrică. Designul clădirii facilitează accesul luminii naturale, iar faţada exterioară filtrantă de culoare aurie se încadrează în profilul zonei. Proiectul include terase circulabile, tehnologii inteligente integrate, sistem de climatizare hibrid conceput şi integrat architectural, izolare termică, ferestre motorizate, consum redus de energie, iar terasele de la etajele 3 si 8 stimulează creativitatea chiriaşilor şi oferă o vedere panoramică asupra centrului Bucureștiului.

La momentul livrării, gradul de ocupare al clădirii este de peste 60%, printre chiriaşi regăsindu-se companii de consultanţă financiară, PR şi marketing sau construcţii (Jazz Communication, Tud Investment Consulting, Aktor, Skin Media). Discuţii avansate sunt pentru etajele 6 şi 7, astfel că disponibile spre închiriere mai sunt doar etajul 1 şi parterul, unde este posibilă amenajarea a două spaţii comerciale.

Mendeleev Office 5 este dezvoltată de compania Akcent Development, care deține în portofoliu și imobilul Eminescu Offices, aflat sub administrarea echipei Cushman & Wakefield Echinox și clădirea Rosetti Tower.

Mihaela Petruescu, Partner Asset Services, Cushman & Wakefield Echinox: „Încrederea clienților noștri și determinarea echipei de a livra servicii de calitate profesională premium ne-au recomandat în a fi desemnaţi administratori al proiectului Mendeleev Office 5. A fost o muncă îndelung susținută pe parcursul anului 2019, timp în care echipa noastră s-a implicat împreună cu proprietarul în cele două proiecte de birouri, Eminescu Offices și Mendeleev Office 5, iar mandatarea noastră a venit ulterior firesc la începutul acestui an.”

Cushman & Wakefield Echinox este o companie de consultanţă imobiliară de top pe piaţa locală, activând ȋn toate segmentele pieţei imobiliare. Departamentul de Asset Services administrează proiecte de retail, birouri si logistice cu o suprafaţă ȋnchiriabilă de peste 400.000 de metri pătraţi ȋn Bucureşti şi alte oraşe.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava