• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

După ce o parte din trupele internaționale au fost anunțate deja că vor cânta în perioada 5-7 iulie la Custom Reșița, organizatorii vin cu o nouă lista de artiști, de această dată din România.

„Susținem și promovăm scena de rock românească, destul de puțin prezentă în evenimente  similare din România. În ultimii ani, rock-ul românesc s-a dezvoltat masiv și a creat un mediu creativ propice pentru apariția multor trupe noi de calitate. Abia așteptăm să vedem toate aceste trupe la un loc pe scena din Poiana Golului”, transmit organizatorii.

La Custom Reșița vor urca pe scenă atât trupe proaspăt înființate, cât și trupe consacrate ce și-au câștigat deja locul în rock-ulși pop-rock-ul autohton. Astfel, în lineup-ul festivalului se adaugă Dimitri’s Bats, Melting Dice, Adam’s Nest, Rockabella, Baby Elvis, Camera 101,dar și byron, trupa Celelalte Cuvinte și Gândul Mâței.

Dimitri’s Bats, cei cinci băieți din București, cântă muzică alternativă, dar cu puternice influențe din rock, hip-hop și muzică electronică.

Melting Dice s-a înființat în Timișoaraîn 2014, iar în 2015 și 2016 au urmat multe festivaluri și concerte, pe când 2017 a însemnat pentru cei 4 membri lansarea primului album: “Cord Cablu Creier”.

Adam’s Nest vin la Custom Reșița tocmai din Iași, locul în care trupa s-a format în 2017, îmbinând mai multe stiluri muzicale și subgenuri, de la alternativ, la indie și shoegaze.

Rockabella ajunge la Custom Reșița din București și aduce pe scenă piesele ce îmbină influențe art rock, alternativ și progressive.

Baby Elvis există din primăvara anului 2015, înființată într-un garaj din Oradea. Trupa și-a găsit rapid soundul specific: garage rock cu influențe indie, synthpop și psyche rock.

The Road Band, trupa din Reșița care se află pe piața muzicală încă din 2000, vine la festival cu o mare surpriză. Pe scenă, alături de trupă, va urca și Dean Bowman, solistul american care a cântat pe mai mult de 32 de albume, de la stiluri muzicale de funk, blues, jazz, rock classic, pop, soul până la  gospel.

Camera 101 a fost înființată în 1996, sub o altă denumire. Membrii fondatori, Adrian Simion și Costache Nechita, au strâns în jurul lor alți artiști iubitori de muzică rock, care vor urca pe scena Custom Reșița în luna iulie.

byron cântă din 2006, a lansat șase albume și trei dvd-uri live,  iar unul dintre concertele trupei a fost filmat la 100 metri adâncime, în Salina Turda. Cel mai nou album al lor, “Eternal Return”, a fost înregistrat în High Resolution la Dublin.

Celelalte Cuvinte, trupa din Oradea înființată încă din 1981, urcă în Poiana Golului să aducă pe scenă piese de heavy metal, doom metal și rock alternativ.

Gândul Mâței s-a lansat în 1996, are patru albume la activ (“Cu gândul la Ea”, “Ghem în Ghem”, “În Profil” și “Generația în Blugi”), iar la Custom Reșița sosesc tocmai din Republica Moldova.

Cele zece trupe românești se alătură artiștilor deja anunțați la Custom Reșița 2019 – The Rasmus, UDO, Doro, Emir Kusturica& The No Smoking Orchestra, Uriah Heep, Massive Wagons, Alternosfera, Alex Calancea&Lupii – pentru un line-up care promite cea mai bună muzică.

Mai multe detalii pe:

Facebook: https://facebook.com/customresita

Instagram: https://instagram.com/customresita

Link bilete: https://www.iabilet.ro/bilete-custom-resita-40485/

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava