MOPAN Suceava

112.574 de lei. Atât a primit anul trecut Mircea Radu pentru cele 8 emisiuni „Down The Road-Aventura” prezentate la TVR. În declarația de avere, însă, a trecut doar jumătate de sumă. Sindicatul s-a sesizat și l-a somat să-și repare „greșeala”. Însăși colega lui, Marina Almășan, l-a mustrat public, ceea ce nu a fost pe placul conducerii, care a ripostat cu amenințări, notează click.ro.

La un calcul simplu, reiese că Mircea Radu primea peste 14.000 de lei pentru o singură emisiune. Colegii din TVR susțin că suma este fabuloasă, în condițiile în care cu acești bani alți producători sunt nevoiți să facă emisiuni un an întreg. „Asta în condițiile în care audiențele obținute de emisiune au fost jenante, de aceea proiectul a și fost sistat. E umilitor, mai ales când vezi că TVR aruncă banii (bani public, atenție!) pe emisiuni perdante, în direcții precum Mircea Radu”, au povestit surse din TVR, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/cutremur-tvr-din-cauza-salariului-lui-mircea-radu-marina-almasan-din-decenta-nu

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava