MOPAN Suceava

Cushman & Wakefield Echinox își consolidează echipa de Capital Markets prin promovarea lui Alexandru Mitrache în poziția de Head of Transactions – Land & Investment.

Alexandru Mitrache a ocupat în ultimii trei ani funcţia de Head of Land Development în cadrul companiei, gestionând activitatea de consultanţă în dezvoltare şi intermediere a terenurilor comerciale. Absolvent al Universităţii Româno-Americane, Facultatea de Relaţii Comerciale şi Financiar-Bancare Interne şi Internaţionale din Bucureşti, Alexandru deține şi un MBA în cadrul Universităţii din Sheffield, Marea Britanie.

În cadrul Cushman & Wakefield Echinox, Alexandru a fost implicat într-o serie de tranzacții cu terenuri pentru dezvoltări mixte, cu o importantă componentă de investiţii imobiliare şi o valoare totală de aproximativ 100 de milioane de euro, în prezent fiind în lucru un portofoliu de proiecte cu o valoare care depășește acest nivel.

Oana Iliescu, Managing Director, C&W Echinox: „În cei trei ani de când face parte din echipa noastră, Alexandru a gestionat clienți locali și instituționali și a demonstrat că are competențele profesionale și calitățile personale necesare pentru finalizarea unor tranzacții complexe. Alexandru va coordona în continuare divizia de terenuri, dar se va implica și în tranzacții alături de echipa de Investment.”

Tim Wilkinson, Partener Capital Markets, C&W Echinox: „Alexandru are o experiență vastă în tranzacțiile imobiliare, iar extinderea atribuțiilor sale pentru a include proprietățile de investment este un pas natural. El va consolida în continuare echipa noastră de top pentru a deservi numărul tot mai mare de mandate importante pe care le gestionăm.”

Alexandru Mitrache, Head of Transactions, Land & Investment, C&W Echinox: „Mă bucur ca voi avea ocazia să fiu implicat în tranzacționarea produselor de investment, care reprezintă o etapă ulterioară de valorificare a unui teren. Prin această nouă poziție voi avea o viziune mai amplă asupra ciclului de viață al activelor imobiliare și voi putea aduce valoare adăugată clienților noștri.”

Piața de investiții imobiliare este foarte dinamică în prezent, cu perspective pozitive și pentru perioada următoare. Există o serie de active reprezentative ce urmează a fi tranzacționate, potrivite pentru o gamă largă de investitori: atât grupuri mari care își pot face intrarea pe piața din România, cât și produse care vor permite investitorilor prezenți să își consolideze pozițiile. Sub rezerva menținerii unui climat macroeconomic și politic relativ stabil, estimăm că anul acesta se vor înregistra volume record de tranzacții.”

Cushman & Wakefield Echinox este una dintre cele mai mari firme de consultanță imobiliară de pe piața locală, activând în toate segmentele pieței imobiliare. Departamentul de Capital Markets al companiei gestioneaza ȋn prezent mandate exclusive şi co-exclusive de vânzare a unor proprietăţi cu o valoare de piaţă de peste 350 de milioane de euro.

Despre Cushman & Wakefield Echinox

Cushman & Wakefield Echinox este afiliatul exclusiv al Cushman & Wakefield în România, deținut și operat independent. Echipa de peste 60 de profesioniști și colaboratori oferă o gamă completă de servicii investitorilor, dezvoltatorilor, proprietarilor și chiriașilor pe toate segmentele pieței imobiliare, inclusiv pe piața rezidențială. Pentru mai multe informații, vizitați site-ul companiei www.cwechinox.com.

Cushman & Wakefield este unul dintre liderii globali în domeniul serviciilor imobiliare comerciale, cu 45.000 de angajați în peste 70 de țări, ajutând chiriașii, proprietarii și investitorii în optimizarea valorii activelor. Cushman & Wakefield se poziționează printre cele mai mari companii de real estate, cu venituri de 6 miliarde de dolari din servicii principale precum: închirieri, gestionarea activelor, piețe de capital, administrarea proprietăților (numit C&W Services), servicii globale de administrare, gestionarea investițiilor (numit DTZ Investors), servicii de proiect și de dezvoltare, reprezentarea chiriașilor, evaluare și consultanță. Pentru mai multe informații, vizitați site-ul companiei www.cushmanwakefield.com.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava