MOPAN Suceava

Departamentul de evaluări al firmei de consultanţă imobiliară Cushman & Wakefield Echinox a evaluat ȋn 2018 proprietăţi cu o valoare cumulată de 4 miliarde de euro, iar pentru acest an estimează o creştere a volumului evaluărilor de 25%, spre nivelul de 5 miliarde de euro.

Bogdan Sergentu, Head of Valuation & Consulting, Cushman & Wakefield Echinox: „Piaţa imobiliară locală și-a continuat perioada pozitivă, cu o cerere solidă pe toate segmentele, fapt ce s-a reflectat şi ȋn valoarea proprietăţilor. După un an 2018 cu un volum de activitate consistent, ȋn care ne-am extins baza de clienți, colaborând cu o bună parte dintre proprietarii de centre comerciale, parcuri logistice și clădiri de birouri moderne, ne propunem pentru 2019 consolidarea poziției pe piață și creșterea în continuare a volumului de evaluări, spre nivelul de 5 miliarde de euro. În același timp, o atenție deosebită o vom acorda dezvoltării echipei și îmbunătățirii activității.”

Echipa de evaluări a Cushman & Wakefield Echinox este formată ȋn prezent din opt membri cu o experienţă medie de peste 15 ani ȋn domeniu. Totodată, firma acoperă sectorul evaluărilor la nivel naţional printr-o reţea locală de 20 de colaboratori specializaţi ȋn rapoarte pentru garantarea ȋmprumuturilor acordate persoanelor fizice sau IMM-urilor.

Printre clienţii reprezentativi ai departamentului de evaluări al companiei Cushman & Wakefield Echinox se numără o serie dintre cei mai mari investitori şi dezvoltatori din piaţa imobiliară locală.

Potrofoliul de proprietăți analizate cuprinde centre comerciale moderne cu o suprafață închiriabilă cumulată de peste 1,5 milioane de metri pătrați, reprezentând peste 40% din stocul de retail la nivel național.

Cushman & Wakefield Echinox este afiliatul exclusiv al Cushman & Wakefield în România, deținut și operat independent. Echipa de peste 60 de profesioniști și colaboratori oferă o gamă completă de servicii investitorilor, dezvoltatorilor, proprietarilor și chiriașilor pe toate segmentele pieței imobiliare, inclusiv pe piața rezidențială. Pentru mai multe informații, vizitați site-ul companiei www.cwechinox.com 

Cushman & Wakefield este unul dintre liderii globali în domeniul serviciilor imobiliare comerciale, cu 51.000 de angajați în peste 70 de țări, ajutând chiriașii, proprietarii și investitorii în optimizarea valorii activelor. Cushman & Wakefield se poziționează printre cele mai mari companii de real estate, cu venituri de 8,2 miliarde de dolari din servicii principale precum: închirieri, gestionarea activelor, piețe de capital, administrarea proprietăților (numit C&W Services), servicii globale de administrare, gestionarea investițiilor (numit DTZ Investors), servicii de proiect și de dezvoltare, reprezentarea chiriașilor, evaluare și consultanță. Pentru mai multe informații, vizitați site-ul companiei www.cushmanwakefield.com

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Economic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava