MOPAN Suceava

Timp de trei ani, între 1993 şi 1999, i-a dat viaţă celebrei „Dădace” – Fran Fine, în serialul de mare succes, „The Nanny”. Fran Drescher a împlinit 64 de ani pe 30 septembrie și e toată numai un zâmbet, deși în sufletul ei zace o dramă cumplită, notează click.ro.

Fran Drescher s-a născut pe 30 septembrie 1957 New York, iar numele ei adevărat era Francine Joy Drescher. A debutat în 1978, dar s-a făcut imediat remarcată cu acest rol din „The Nanny” – „Dădaca” pentru că avea o coafură ciudată, vocea nazală era recunoscută oriunde şi mereu purta pantofi cu toc şi haine colorate.

Însă actriţa nu a fost întotdeauna numai un zâmbet. Ea şi soţul ei, producătorul Peter Marc Jacobson, au fost prădaţi de hoţi şi legaţi, actriţa fiind violată de faţă cu partenerul ei şi un prieten. O vreme, actriţa a fost retrasă şi nu a vorbit cu nimeni. „A avut nevoie de psiholog, pentru că nu putea să-şi revină din şoc şi niciunul dintre prietenii ei nu se putea apropia de ea. Fran nu a trecut prin momente prea plăcute şi doar prietenii adevăraţi au rămas lângă ea. Din păcate, relaţia cu soţul ei nu a rezistat şi au divorţat”, a povestit o prietenă a vedetei care a ţinut să-şi păstreze anonimatul.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/dadaca-fran-drescher-implinit-64-de-ani-drama-vietii-sale-fost-violata-de-fata-cu

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava