Autorul hit-ului ‘Despacito’, Daddy Yankee, a fost jefuit de bijuterii în valoare de peste 2 milioane de dolari, informează contactmusic.com.

Muzicianul în vârstă de 41 de ani a fost victima unui jaf, la începutul aceste săptămâni, când un bărbat – care a pretins că este el – a reușit să pătrundă în camera sa de hotel din Valencia, Spania și a plecat cu mai multe bijuterii din aur cu diamante.

Echipa starului a scris pe Twitter, potrivit sursei citate: „Biroul de presă al lui Daddy Yankee confirmă că artistul a fost victima unui jaf, în timp ce el se afla în afara camerei sale din Valencia, Spania. A fost angajat un avocat pentru a se ocupa de incident, iar alte declarații nu vor mai fi date, pentru a nu încurca investigația.”

Poliția din Valencia a confirmat faptul că a avut loc un jaf, dar nu a făcut public numele victimei.

Potrivit unei surse citate de Las Provincias, un bărbat s-a prezentat sub numele de Daddy Yankee şi i-a cerut unui angajat al hotelului să deschidă seiful unde se aflau bijuteriile. Potrivit aceleiaşi surse, bărbatul a sustras bijuterii şi bani şi din alte camere ale hotelului, unde erau cazaţi membri ai echipei starului.

Daddy Yankee a susţinut un concert în Valencia duminică, parte a unui turneu european.

Daddy Yankee, jefuit de bijuterii în valoare de 2 milioane de dolari!, 6.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.0/10 (1 vote cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Karls Jobs 2018
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava