Concert pascal
MOPAN Suceava

Actualul preşedinte al Asociaţiei Judeţene de Fotbal, Aurel Daicu, a luat hotărârea de a se retrage din cursa pentru un nou mandat la conducerea forului judeţean. Aurel Daicu a fost timp de 10 ani la conducerea AJF Suceava.
„După 40 de ani de activitate în fotbalul sucevean a venit vremea pentru o „revizie”. S-au adunat ceva ani şi probleme de sănătate şi am decis să nu mai candidez pentru un nou mandat la conducerea AJF. În cei 37 de ani de căsătorie au fost o mulţime de momente în care îi prindeam pe copii mei doar când dormeau şi a venit momentul să acord ceva timp şi lor şi nepoţeilor mei.
Asta nu înseamnă că mă voi îndepărta de fotbal, pentru că acesta este ca o nicotină pentru mine. Dacă voi fi solicitat, îmi voi pune întreaga experienţă acumulată în funcţia de preşedinte AJF şi preşedinte de club la dispoziţia celor care au nevoie.
Să nu uităm faptul că promovarea în primul eşalon valoric din 2000 a fost realizată la Fălticeni unde am lucrat împreună cu Eugen Huţu.
Deasemenea, reamintesc faptul că atunci când am preluat conducerea AJF Suceava sediul nostru era în spălătoria Clubului Sportiv Municipal unde plăteam chirie şi unde ne desfăşuram activitatea în două cămăruţe. Cu ajutorul colegilor mei, pentru că niciodată nu am realizat ceva singur ci în colaborare cu oamenii de fotbal, ne-am extins şi acolo pentru ca apoi să cumpărăm sediul în care ne aflăm în prezent şi care este dotat cu tot ce este necesar. Sunt mândru de această realizare şi cred că suntem printre cele doar patru asociaţii judeţene din România care este proprietara sediului în care lucrează.
Un alt lucru pe care pot să-l reamintesc cu plăcere este acela că în cei 10 ani cât am fost la conducerea AJF Suceava, echipa care a câştigat Liga a IV-a a promovat de fiecare dată în Liga a III-a. Asta înseamnă că am condus campionate de calitate şi le mulţumesc tuturor colaboratorilor mei pentru sprijin.
Am văzut programul cu care s-a prezentat tânăra echipă a lui Ciprian Anton şi sper ca aceasta să realizeze ce şi-a propus. Este un program îndrăzneţ care necesită multă muncă şi fonduri, dar sunt convins că cei mai tineri se vor lupta pentru prosperarea fotbalului sucevean.
Am spus-o de fiecare dată când am fost la FRF, trebuie să ne întoarcem cu faţa către segmentul de juniori şi tineret şi către Asociaţiile Judeţene de Fotbal pentru că acesta este „laboratorul” marii performanţe” a declarat încă preşedintele AJF Suceava, Aurel Daicu.

„Faptul că am rămas singurul candidat mă responsabilizează” a afirmat Ciprian Anton

După retragerea lui Aurel Daicu din cursa pentru preşedinţia AJF Suceava, singurul candidat la conducerea forului fotbalistic sucevean a rămas Ciprian Anton.
„Cred că fiind singurul candidat în cursa pentru preşedinţia AJF mă responsabilizează şi mă face să doresc să demonstrez că programul pe care l-am realizat împreună cu echipa mea este viabil. Nu comentez decizia lui Aurel Daicu, îi mulţumesc pentru lucrurile înfăptuite în cei 10 ani cât a fost preşedinte şi sper să pot implementa proiectul pe care-l avem. Vom merge în fiecare săptămână în teritoriu pentru a-l prezenta şi pentru a ne consulta cu oamenii de fotbal din Suceava” a afirmat candidatul la preşedinţia AJF, Ciprian Anton.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava