MOPAN Suceava

Daliana Răducan, iubita cunosctului prezentator de la emisiunea „Neatza”, de la Antena 1, a impresionat din nou prin eleganță și stil. Arhitecta a reușit să încânte în ultima postare de pe contul de Instagram, notează click.ro. Plină de eleganță și strălucire, Daliana Răducan apare într-o ținută roșie, ținând în mână un obiect decorativ proeminent.

Nu știm cine a făcut fotografia, dar se vede mâna profesionistului din spatele camerei. Unghiul perfect, contrastul și încadrarea o scot și mai bine în evidență pe fermecătoarea arhitectă care i-a furat inima lui Răzvan Simion.

Daliana Răducan și Răzvan Simion formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc. Fiecare apariție a fostului arhitect de la emisiunea „Visuri la cheie”, de la Pro TV, este un adevărat spectacol. Așa s-a întâmplat și în urmă cu două săptămâni, când vedeta a apărut la un eveniment monden organizat în Capitală. Atunci, Daliana s-a afișat într-un costum impecabil, dar și cu o geantă extrem de scumpă, care se găsește pe site-ul oficial al producătorului la prețul de 3.850 de euro, scrie sursa citată.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/daliana-lectie-de-eleganta-si-stil-nicio-femeie-590208.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava