Concert pascal
MOPAN Suceava

Damian Drăghici, unul dintre cei mai îndrăgiți artiști români, a făcut dezvăluiri inedite în cea mai recentă emisiune “40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D. „Mulți ani m-am simțit un cerșetor, și după ce n-am mai fost unul”, spune artistul, potrivit click.ro.

Damian Drăghici (51 de ani), artistul supranumit <omul-orchestră>, a fost invitatul de marți seară al emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”. Cu o poveste de viață demnă de film, Damian Drăghici a dat curs tirului de întrebări pe care Denise Rifai i le-a adresat. „Mulți ani m-am simțit un cerșetor, și după ce n-am mai fost unul! (…). În ceea ce privește umilința, cele mai cumplite momente erau când ospătarul dădea cu apă pe mine sau primeam câte un șut, ca să plec de acolo, din restaurantul unde cântăm. (…) Alții mă ajutau și îmi dădeau mâncare, au fost și lucruri foarte bune, dar au fost momente care mi-au creat o imagine foarte urâtă a capitalismului, în concordanță cu ceea ce mă așteptăm eu (…) Cerșetor m-am simțit mulți ani, și după ce am terminat perioada aceea”, a povestit Damian Drăghici, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/damian-draghici-despre-trauma-care-i-marcat-viata-am-fost-abandonat-undeva-pe-la

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava