MOPAN Suceava

Din 29 octombrie, HISTORY® transmite, în fiecare marți, de la ora 22:00, în premieră și exclusivitate, docudrama Războiul Spionilor. Producția prezintă unele dintre cele mai importante operațiuni de spionaj din ultimii 40 de ani, inspirate din întâmplări reale.

Damian Lewis, celebrul actor englez premiat cu Globul de Aur și Emmy pentru rolul interpretat în serialul Homeland, este prezentatorul și co-producătorul documentarului. În realizarea acestei producții l-a avut alături pe fratele său, Gareth Lewis, în calitate de producător.

Pe parcursul celor opt episoade, Damian Lewis investighează opt povești diferite de misiuni sub acoperire, precum cea a lui Oleg Gordievski, unul dintre cei mai valoroși agenți ai Războiului Rece care a riscat totul pentru a evita un al treilea război mondial, povestea celui mai mare schimb de spioni dintre Rusia și Statele Unite sau povestea lui Viktor Bout, unul dintre cei mai faimoși oameni de afaceri ruși din istorie.  Cu ajutorul informațiilor dezvăluite de experți și foști agenți secreți Mossad, CIA, KGB și MI6, Lewis realizează porterete ale spionilor, punând în lumină viața agitată pe care o are un agent secret.

Interpretarea rolului de prezentator al unui documentar reprezintă o premieră în cariera actorului, el descriind experiența ca pe o provocare, fiind una diferită de celelalte roluri pe care le-a avut de-a lungul carierei sale.

„Postura de prezentator a fost cu adevărat o experiență interesantă. Mi-a făcut plăcere să fiu naratorul acestor povești. Din punct de vedere al interpretării unui rol, nu este același lucru cu interpretarea lui Hamlet, Nicholas Brody sau Bobby Axelrod, însă, m-am bucurat de posibilitatea de a realiza mini-portrete ale spionilor pe care le-am prezentat telespectatorilor prin intermediul narațiunii”, a declarat Damian Lewis, gazda și co-producătorul documentarului.

Trailer-ul noului serial este disponibil pe canalul de YouTube HISTORY România.

Despre HISTORY®

Televiziunea HISTORY®, în prezent existentă în peste 302 milioane de locuinţe din toată lumea, priveşte istoria dintr-o perspectivă diferită, celebrând oamenii cu iniţiativă care ies din mulţime şi îşi lasă amprenta asupra lumii. Aceşti oameni, prezenţi în vasta diversitate de emisiuni difuzate de HISTORY®, sunt nonconformişti care înfruntă riscul, aduc schimbarea, modifică drumurile deja bătătorite şi împing limitele mai departe.

HISTORY este principala televiziune din portofoliul A+E Networks UK®. HISTORY a aderat la ARMA în februarie 2013, când a lansat un feed de transmisie localizat, putând astfel asigura grile de programe personalizate pentru România. Televiziunile HISTORY şi HISTORY HD sunt disponibile prin Akta-DCS, Digi, iNES IPTV, Orange TV, Telekom și UPC.

Pentru mai multe detalii, puteţi accesa site-ul oficial HISTORY România, pagina de Facebook HISTORY România sau canalul local de YouTube.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava