Concert pascal
MOPAN Suceava

Rămâne un mister de ce Dan Bittman nu a ajuns să se însoare nici până acum cu textiera Liliana Ştefan, femeia care i-a dăruit trei copii şi care îi stă alături de 25 de ani. Duminică (30 iulie), Oana Turcu îi are invitaţi în premieră, la un show de televiziune, pe cei doi pe care va încerca să-i descoasă de toate secretele, potrivit click.ro.

Veseli şi relaxaţi, pe malul lacului pe care îl administrează şi pe care l-au transformat într-un parc de sporturi nautice, Liliana şi Dan vor povesti despre începutul relaţiei lor, de la momentul în care au aflat că vor avea un copil. “Singura ei întrebare a fost dacă vreau să stau cu ei împreună şi i-am zis «atunci de ce facem copilul? Nu ca să fim împreună?». Ne-am gândit ce facem, se naşte Alex şi nu avem o casă, aşa că m-am împrumutat de nişte bani, am renovat o casă, în care la început aveam doar patul copilului, patul nostru şi bucătăria!”, a povestit Dan Bittman, conform sursei citate.

Citeşte articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/dan-bittman-premiera-cu-iubita-la-tv-de-ce-nu-s-casatorit-artistul-cu-mama-copiilor

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava