Concert pascal
MOPAN Suceava

Dan Bittman e de neoprit. De această dată a detonat însă o bombă care va crea multă vâlvă. Invitat în emisiunea online a lui Mădălin Ionescu, solistul de la Holograf a spus răspicat că nu crede că Andreea Esca a fost bolnavă de COVID-19, potrivit click.ro.

Nici bine nu s-au stins ecourile declarațiilor halucinante pe care le-a făcut în emisiunea Gândul Live, unde spunea că nu crede în gravitatea virusului și contesta măsurile luate de autorități, căci Dan Bittman revine în atenție cu un nou scandal. El nu crede că știrista PRO TV a fost infectată cu SARS-COV-2, punând totul pe seama conspirațiilor care circulă de luni bune, conform cărora artiștii și influencerii ar fi plătiți ca să se dea bolnavi. ”S-au căutat atâtea și atâtea exemple, au vrut să găsească și în lumea sportului, au vrut să găsească și în lumea televiziunii, cum a fost Andreea Esca. Au vrut să găsească la un moment dat chiar și în lumea asta, a noastră, a artiștilor, a cântăreților… Dacă cred că Andreea Esca și-a înscenat boala? Da, cred că da! Cred că nu e nimic adevărat acolo. E părerea mea! E prietenă cu mine, dar… părerea mea e că nu e nimic adevărat.”, a declarat Dan Bittman la emisiunea online moderată de Mădălin Ionescu, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/dan-bittman-razboi-pe-covid-19-cu-andreea-esca-da-cred-ca-si-inscenat-boala

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava