Concert pascal
MOPAN Suceava

Dan Bittman continuă seria aparițiilor televizate care se lasă cu controverse și cu teorii ale conspirației. Prezent duminică seara, în studioul Antena 3, solistul de la Holograf a spus că pandemia ar fi, de fapt, „o afacere exceptională” pentru anumite persoane, susținând că „tot timpul va fi întreținuta starea asta”. Pe de altă parte, atunci când nu este la TV, Bittman se supune regulilor impuse de autorități. Fotoreporterii Click! l-au surprins purtând masca pe stradă, așa cum cere legea.

„Ni se spune cum trebuie să stăm la petrecerile de Crăciun, de Revelion și așa mai departe. Tot timpul o să fie întreținută starea asta. Poate e chiar bănoasă, adică poate sunt categorii sociale care câștigă enorm de mult din aceste reglementări. Pandemia ar putea dura ani de acum încolo. E o afacere execepțională. Încep să mă gândesc să produc și eu într-o pivniță niște Azitrox, aspirină. O să înceapă specula, vă dați seama. Gigi Becali a încercat să introducă niște medicamente în țară. O să înceapă o luptă între polii de putere, între oameni de afaceri puternici și atunci o să înceapă scandalul între ei”, a spus Dan Bittman la Antena 3, potrivit click.ro.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/dan-bittman-rebel-la-tv-cuminte-pe-strada-ce-teorii-mai-lansat-solistul-pandemia-e

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava