Concert pascal
MOPAN Suceava

Au avut o relație de aproape 25 de ani, din care au rezultat trei băieți minunați. Totuși, nu și-au dorit niciodată să se căsătorească. Dan Bittman a povestit într-un interviu recent motivul pentru care el și Liliana Ștefan nu au făcut acest pas, dar și despre neînțelegerile pe care le au acum, după despărțire, notează click.ro.

„La noi nu s-a pus problema de inel. Am avut o discuție de la început. De-a lungul vremii au fost întrebări din partea mea, dar Liliana nu și-a dorit căsnicia pentru că nu credea că acolo este secretul. Ne-am permis luxul, astfel, de a ne despărți. Și primul copil când a apărut, a apărut că așa am vrut. Niciodată nu am făcut ceva neplanificat. Ea mereu a spus că important este ce se întâmplă în interiorul casei”, a spus Dan Bittman la Antena Stars, conform sursei citate. El a recunoscut că relația cu Liliana Ștefan a ajuns la final și că este dezamăgit că nu au o relație bună de dragul copiilor.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/dan-bittman-tensiuni-cu-liliana-stefan-dupa-despartire-am-putea-sa-ne-intelegem-mai

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava