Urmează tratament pentru a-şi ţine tensiunea sub control, însă medicamentele nu şi-au mai făcut efectul! Dan Capatos a tras o spaimă soră cu moartea după ce a văzut că i-a crescut foarte mult tensiunea şi totul s-a întunecat în jurul lui. Omul de televiziune a povestit că i s-a făcut rău în timp ce vorbea la telefon cu Mircea Badea, potrivit click.ro.

„Era chiar înainte de lansarea sezonului, în 2008. Atunci urma să se anunţe că eu plec de la matinal şi în locul meu vin Răzvan şi Dani. Vorbeam la telefon cu Mircea Badea şi mă pregăteam să mă îmbrac. Eram singur acasă şi în timp ce discutam, mi-am dat seama că îmi pierd vederea. O lumină din monitor strălucea obsesiv. Atunci am închis cu Mircea şi am apucat să o sun pe Monica (n.r. soţia lui) să cheme Salvarea.”, a povestit Dan Capatos la emisiunea „Dincolo de aparenţe” de la Antena Stars, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/dan-capatos-vazut-moartea-cu-ochii-si-rugat-sotia-sa-cheme-salvarea

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava