Concert pascal
MOPAN Suceava

Dan Capatos (47 de ani) e revoltat! Omul de televiziune nu a mai rezistat și a făcut publice problemele cu care se confruntă chiar în această perioadă, în complexul de lux unde locuiește de ani buni. Dan Capatos și-a achiziționat cu mai mulți ani în urmă cu apartament cochet într-un complex rezidențial, situat vis-a-vis de clubul Bamboo (în zona Lacul Tei), notează click.ro.

De atunci, prezentatorul de la „Xtra Night Show” se tot confruntă cu numeroase probleme, de la facturile imense la întreținere, până la fondul de rulment, care mai nou a ajuns la 300 de lei pe lună. Omul de afaceri îi acuză pe administratorii blocului, care se tot schimbă periodic, și care, spune el, nu se ocupă cum trebuie nici măcar de securitatea ansamblului de locuințe. Zilele trecute, au fost furate mai multe biciclete chiar din curtea ansamblului de locuințe, dotat cu pază. “E incredibil, au ajuns să ne fure hoții bicicletele din curtea complexului, cu un fel de undiță, le-au agățat noaptea prin gard. Acum vor să pună un gard ghimpat electric, ca la pușcărie. Acum, toți cei care am mai avut biciclete, trotinete, le-am dus pe toate la subsolul blocului,de frică. Administratorii se schimbă non stop, sunt incompetenți“, a declarat nervos Dan Capatos, la Xtra Night Show, de la Antena Stars, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/dan-capatos-probleme-complexul-rezidential-hotii-l-au-jefuit-cu-ajutorul-unei

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava