• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Începînd de miercuri, 1 mai, Dan Ionuţ Adomniţei va fi noul director executiv al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava. Decizia a fost luată astăzi de plenul Consiliului Judeţean cu 20 de voturi pentru şi 14 împotrivă. Fost şef de Serviciu în cadrul Direcţiei de Asistenţă Socială, Ionuţ Adomniţei va ocupa funcţia de director executiv timp de maxim 6 luni, pînă la organizarea unui concurs. El o înlocuieşte pe Margareta Isăilă. Aceasta a solicitat schimbarea din funcţie, motivînd că la nivelul instituţiei au apărut disfuncţionalităţi în problematica legată de investiţii şi achiziţii publice, dar şi de natură juridică. Margareta Isăilă va lucra în continuare la Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava, iar preşedintele Consiliului Judeţean Cătălin Nechifor ar vrea ca ea să rămînă în conducere pentru că este o profesionistă. Preşedintele Nechifor a spus că în curînd vor fi date publicităţii rezultatele auditului făcut la Direcţie.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava