Trasee Eminesciene

George Stanca a vorbit despre prezentatorul de la Antena 1, Dan Negru, în rubrica sa „Scrisorile lui Stanca” din ziarul Click! de miercuri. Dan Negru i-a răspuns pe Facebook, conform click.ro. Dan Negru povesteşte că a fost bătut măr de George Stanca, la o partidă de tenis de masă care a avut loc cu ceva ani în urmă.

„Draga George Stanca, am citit epistola ta din Click si tin sa-ti reamintesc ca nici tu n-ai avut nici cea mai mica jena sa snopesti un tanar, candva pe la sfarsitul anilor 90 in Costinesti. M-ai batut mar la tenis de masa, zi dupa zi, intr-o vara pe care am s-o duc cu mine toata viata. Tii minte, George? Vara aia lunga , plina de muzica rock cand manelistilor nu le mijise inca mustata, cand tarfulitele nu erau cocoane la televizor si cand Merca si Semnal M umpleau terasele la mare?”, a scris Negru pe Facebook, potrivit sursei citate.

Citeşte articolul complet şi vezi ce a mai scris Dan Negru pe reţeaua de socializare, accesând: http://www.click.ro/vedete/romanesti/dan_negru-george_stanca-scrisorile_lui_george_stanca-ce_ii_raspunde_dan_negru_lui_george_stanca_0_1589841008.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
SAV-COM Suceava
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava