MOPAN Suceava

”Regele audienţelor”, care, în acelaşi timp, este şi ”Regele imobiliarelor”, a făcut recent o nouă investiţie serioasă. Pe terenul cumpărat cu 40.000 de euro, situat lângă Lacul Surduc, la 100 km de Timişoara, Dan Negru (49 de ani) va înălţa căsuţe de vacanţă, care vor beneficia şi de un teren generos. În paralel, două vedete au investit bani grei în cafenele şi în restaurante, potrivit click.ro.

Reporterii Click! au aflat, de la apropiaţii săi, că Dan a bătut palma pentru un teren generos, de 10.000 mp, situat undeva lângă Lacul Surduc, Jud. Timiş: ”Pe acel teren a băgat deja buldozerele, ca să-l niveleze, apoi va construi căsuţe de vacanţă. Până la iarnă vor fi gata fundaţiile, iar din primăvară va înălţa locuinţele. A cumpărat 10.000 mp, cu 4 euro mp. Are deja clienţi, din rândul celor care muncesc de acasă, online, şi vor să se mute în mijlocul naturii, ca să scape de sufocantele apartamente, la vreme de pandemie”.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/dan-negru-construieste-case-de-vacanta-anticoronavirus

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava