Concert pascal
MOPAN Suceava

Pe lângă evenimentul în sine, și anume botezul fetiței prezentatoarei TV Alessandra Stoicescu și a soțului acesteia, Sergiu Constantinescu, sâmbătă, 19 octombrie, a mai avut loc o „premieră”! Dan Negru a fost invitat la petrecerea de botez și nu a venit singur, ci însoțit de soția acestuia, Codruța, care apare în majoritatea pozelor de la ocazie și este absolut superbă, notează click.ro.

Este cunoscut deja faptul că moderatorul de la Antena 1 este adeptul discreției atunci cand vine vorba de familia lui, tocmai de aceea aparițiile soției lui în spatiul public pot fi numărate pe degetele de la o mână. Totuși, deși cuplul nu obișnuiește să publice prea multe imagini de la evenimentele la care participă împreună, păstrâns astfel misterul, de data aceasta soții „au fost dați de gol” de ceilalți invitați de la botezul fetiței Alessandrei Stoicescu, care au împărtășit și cu prietenii lor virtuali câteva imagini alături de familia Negru.

Citește articolul complet și vezi FOTO pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/dan-negru-cu-sotia-la-botezul-fetitei-alessandrei-stoicescu-codruta-e-superba-dar

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava