• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Dan Negru este dezamăgit de faptul că televiziunile din România nu-i pun în valoare pe marii artiști și se ajunge într-o zi în care aceștia dispar din viețile noastre, fără să le fi știut poveștile, acelea reale, nu auzite din zvonuri sau bârfe, scrie click.ro.

„Totuși, televiziunea n-a avut în anii ăștia formatele comerciale care să «vândă» poveștile marilor artiști. (…) Cristina Stamate avea sute de povești fascinante, dar nicio televiziune nu avea formatul pregătit ca să i le asculte…” a scris Dan Negru pe o rețea de socializare, imediat după moartea Cristinei Stamate, potrivit sursei citate.

Citeşte articolul complet pe: http://www.click.ro/vedete/romanesti/dan-negru-da-de-pamant-cu-televiziunile-cristina-stamate-avea-sute-de-povesti-dar

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava