Concert pascal
MOPAN Suceava

Dan Negru a făcut o descoperire uluitoare în vacanța din această iarnă. Vedeta de la Kanal D a decis să plece departe de România, într-o călătorie de neuitat, alegând ca destinație India. În aventura sa, prezentatorul TV a dat peste Ceaușescu și a vrut să împartă cu toți românii acest lucru, notează click.ro.

Ajuns în India, în țara cu 1,3 miliarde de locuitori, Dan Negru a avut parte de o experiență cu totul neașteptată.

Memorialul lui Mahatma Gandhi e loc de pelerinaj pentru indieni. Acest spațiu sacru are în apropiere doi copaci uriași. Unul dintre ei a fost plantat de liderul vietnamez Ho Chi Minh, iar celălalt de Nicolae Ceaușescu.

„Al doilea copac din fața memorialului părintelui națiunii Mahatma Gandhi a fost plantat de, țineți-vă bine…Nicolae Ceaușescu în 13 octombrie 1969, uite cât s-a făcut. Acesta este unul dintre cele mai cătate locuri din India, memorialul celui mai iubit politician pe care l-a avut India vreodată, Mahatma Gandhi, și ală a copacul lui Ceaușescu. La multi ani, România!”, a spus Dan Negru în clipul postat pe rețelele de socializare.

Pe plăcuța de la baza copacului este scris „Plantat de Nicolae Ceaușescu, președintele consiliului de stat al României, pe 13 octombrie 1969”.

Citește mai multe și vezi VIDEO pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/dan-negru-descoperire-uluitoare-in-india-vedeta-2232337.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava