Concert pascal
MOPAN Suceava

Cazul de pedofilie din Drumul Taberei, din Capitală a șocat o țară întreagă, iar când s-a aflat că suspectul este de fapt polițist, valuri de indignare s-au abătut din nou asupra poliției și a legislației. Dan Negru a răbufnit pe contul său de Facebook, notează click.ro.

Dan Negru este de părere că pedofilia ar trebui pedepsită cu moartea sau castrarea și dă exemplul unui celebru și tragic caz de pedofilie din Lituania: „Și eu cred că pedofilia merită pedepsită cu moartea sau castrarea chimică! Cazul lui Drasius Kedys e faimos în toată lumea! Drasius a fost un lituanian a cărei fetiță de șase ani, Deimantela, a fost agresată sexual de un pedofil influent, fost judecător în Vilnius, capitala Lituaniei. Tatăl și-a căutat dreptatea în tribunale, a trimis petiții la Parlamentul European și a avut puterea să-și filmeze fetița cum povestește prin ce a trecut! Pentru că nimeni nu l-a luat în seamă, Drasius, fost luptător în armata lituaniană, și-a făcut singur dreptate și i-a executat pe toți cei implicați în molestarea fetiței lui.”, a scris Dan Negru pe rețeaua de socializare, unde a publicat și o fotografie cu Drasius și fetița în brațe, conform sursei citate.

Citeşte articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/dan-negru-e-revoltat-pedofilia-merita-pedeapsa-cu-moartea-sau-castrarea

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava