Concert pascal
MOPAN Suceava

Dan Negru este invitatul de astăzi, 12 ianuarie, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune difuzată de la ora 22:30, la Kanal D. Îndrăgit prezentator TV, dar si scenarist și coautor al unor formate de televiziune, cu o carieră de peste 25 de ani în showbiz, Dan Negru este gata să dea curs maratonului întrebărilor, notează click.ro.

“Vă țineți ascunsă soția de presă?”, “De ce îi interziceti fiicei dumneavoastră o carieră în televiziune?”, “V-ați iubit cu Andreea Marin?”, “De ce ați prezentat emisiuni care nu v-au plăcut?”, “Vă <săpați> colegii pentru a obține proiecte TV?”, “Cine v-a învățat să faceți afaceri?”, “Vă e teamă că vă uită lumea până la Revelion?”, “Ce nu vă place la dumneavoastră?”, acestea  sunt câteva dintre cele  40 de întrebări la care trebuie să răspundă Dan Negru, în ediția din această seară, de la ora 22:30, a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D, mai scrie sursa citată.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/dan-negru-intrebare-rosie-de-la-denise-rifai-v-ati-iubit-cu-andreea-marin

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava