Concert pascal
MOPAN Suceava

Dan Negru (47 de ani), vedeta Antena 1, scoate zeci de mii de euro atât din televiziune, cât și din afacerile cu imobiliare, care îi merg ca pe roate. El a înălțat în București, în ultimii zece ani, trei clădiri, iar vara aceasta muncește din greu, chiar și pe caniculă, la cel de-al patrulea bloc pe birouri, situat în zona Unirii, potrivit click.ro.

Este, deopotrivă, atât ”Regele audiențelor”, atât în România, cât și în Republica Moldova, unde  prezintă mai multe concursuri tv, iar în curând va prezinta și show-ul ”Roata norocului”, dar și ”Regele Imobiliarelor”. Dan Negru a fost surprins, zilele trecute, de fotoreporterii Click!, pe șantierul din zona Unirii, unde se străduia să le dea o mână de ajutor muncitorilor, pentru a urgenta lucrarea începută în luna ianuarie. Dar Dan a intrat în afaceri imobiliare încă de acum zece ani, în 2009, când a ridicat primul bloc de birouri, cu o suprafaţă de 1.300 mp/, închiriat de celebrul proprietar, la acea vreme, cu 12 euro/mp.

Citește articolul complet EXCLUSIV pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/exclusiv-dan-negru-isi-ridica-al-patrulea-bloc-de-birouri-l-am-surprins-pe-santier

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava