Concert pascal
MOPAN Suceava

În ultimele zile, în spațiul public au apărut informații despre pensia „prea mare” pe care o primește Alexandru Arșinel (82 de ani). Mulți s-au grăbit să-l arate cu degetul, numindu-l „pensionar de lux”. Prea puțini realizează ce reprezintă marele actor pentru poporul român. Dan Negru îi ia apărarea și compară pensia de 8.937 de lei pe care o primește Arșinel cu cea de 78.000 de lei, a unui fost procuror comunist, notează click.ro.

„Un fost procuror comunist are 78.000 de lei pensie. Gh. Bălășoiu îl cheamă. Arșinel are 8.000 și Google e ticsit de știri despre Arșinel, pensionar de lux. Familia mea a contribuit la pensia lui Arșinel: tata și mama se amuzau la scheciurile cu Stela. Eram mic atunci. M-au amuzat și pe mine când am crescut. Copiii mei îi știu vocea lui Baloo din „Cartea Junglei”. Trei generații care au contribuit de bună voie la ăia 8 mii ai lui Arșinel. N-o fi deajuns? Pentru ăia 78 mii ai securistului, n-am vrut să cotizez”, a scris Dan Negru pe paginile sale de socializare, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/dan-negru-sare-apararea-lui-arsinel-acuzat-ca-are-pensie-prea-mare-incantat-3

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava