Concert pascal
MOPAN Suceava

Conferința județeană a Uniunii Salvați România Suceava a ales în acest week-end-ul trecut, prin votul delegaților din județ, noul candidat intern la președinția Consiliului Județean Suceava, în persoana lui Dan Nichiforel.

Dan Nichiforel a ocupat, între anii 1983-1999 funcțiile de director tehnic, director comercial și manager al S.C. Rulmenți S.A. Suceava. Între 1999-2008 a fost manager de proiect la FAG Kugelfischer, Schweinfurt (Germania), companie cu 16.000 de angajați, iar din 2008, vicepreședinte al BSC of Pennsylvania Pittsburgh (USA).

În toamna anului 2018, Dan Nichiforel s-a întors în România, fiind asociat majoritar la S.C. Versicherung Group S.R.L. și director de operații la Bearing Service Company of Serbia.

”Doresc prin participarea mea la această competiție să promovez spiritul și valorile USR în administrația locală, valori bazate pe integritate, simț civic, profesionalism, meritocrație și patriotism local. Sunt bucovinean și în calitate de Președinte al Consiliului Județean Suceava, mă voi dedica modernizării și transformării Bucovinei într-un ținut European la nivelul anilor 2020. M-am întors acasă în Bucovina după un periplu profesional de succes de 20 de ani. Am venit cu gândul de a oferi din experiența acumulată atât în Germania, cât și în America. Am datoria morală față de bucovineni să le ofer cât mai mult din ceea ce am acumulat în ultimii 20 de ani. Tot ceea ce am acumulat se datorează nu numai abilităților profesionale pe care le-am perfecționat continuu, ci mai ales virtuților umane. Integritatea umană, în general, nu numai cea morală, a fost pentru mine “farul călăuzitor” oriunde am fost în lume.

Orice schimbare în bine a Bucovinei și în traiul de zi cu zi al bucovinenilor trebuie să înceapă cu o curățenie morală mai întâi, mai ales în rândul clasei politice, a servanților publici” – sunt cuvintele lui Dan Nichiforel, candidatul USR la președinția Consiliului Județean Suceava.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava