Concert pascal
MOPAN Suceava

Comunicat de presă: „Referitor la susţinerile apărute în presă, în aceste zile, conform cărora nu aş susţine realizarea autostrăzii Iaşi-Târgu Mureş fac următoarele precizări. Respectivele afirmaţii sunt în totalitate false. Nu am făcut niciodată o declaraţie care să susţină aceste alegaţii.

Dimpotrivă, consider realizarea proiectului autostrăzii Iaşi-Târgu Mureş ca fiind o necesitate şi sunt un susţinător clar al acestui obiectiv de infrastructură. Construcţia acestei autostrăzi ar fi benefică nu doar pentru a uni Moldova cu Transilvania, dar ar putea prelua întreg traficul din spaţiul eurasiatic către ţările Uniunii Europene.

Afirmaţiile mele, incriminate de un cotidian central, s-au referit strict la problema surselor de finanţare pentru acest proiect, autostrada în cauză nefiind pe traseul Coridoarelor Paneuropene 4 şi 9, care beneficiază de finanţare europeană. De asemenea, studiile de trafic arată că traseul vizat pentru realizarea proiectului ar avea un nivel al circulaţiei sub cel al unei autostrăzi, lucru care face dificilă găsirea unui investitor.

În concluzie, rămân un susţinător declarat al autostrăzii Iaşi-Târgu Mureş şi voi susţine toate demersurile necesare pentru găsirea surselor de finanţare necesare realizării acestui proiect”.

 

Dan Şova, Ministrul delegat pentru proiecte de infrastructură de interes naţional şi investiţii străine

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Guvern
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava