Concert pascal
MOPAN Suceava

Dan Teodorescu, solistul trupei Taxi, este dezamăgit de cum tratează populația pandemia. Este de părere că nici statisticile și nici specialiștii nu au reușit să sperie România. ”Sper să reușească cineva să instaleze panica. Panica aia care ar salva vieți”, a transmis cântărețul, potrivit sursei citate.

Pentru că au fost multe voci care au contestat mesajul, Dan Teodorescu a revenit cu o explicație, conform sursei citate: „Am fost convins că mesajul e clar şi că nu mă refer la panica aia din cauza căreia mor oameni călcați în picioare, dar n-a fost aşa. Unii mi-au spus că panica nu e constructivă. Aşa că reiau ideea într-o variantă – sper eu – foarte constructivă: Sper să se instaleze amenda. Amenda aia terifiantă, amenda aia cumplită, amenda aia care i-ar face pe toți să se dezinfecteze, să poarte mască şi să respecte distanța. Amenda aia bună. Amenda aia mare. Amenda aia care ar salva vieți”.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/romanesti/romanesti/dan-teodorescu-de-la-taxi-sper-sa-reuseasca-cineva-sa-instaleze-panica-panica

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava