Concert pascal
MOPAN Suceava

Dana Budeanu a dat-o în bară! Aceasta s-a ales cu o plângere la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării, după ce a folosit cuvântul ,,handicapat”, într-unul din clipurile sale postate pe Facebook, potrivit click.ro.

Pe data de 7 martie a acestui an, Dana Budeanu a postat pe Facebook un clip video în care vorbea despre anumite persoane care și-au pregătit bagajele în caz de cutremur, iar atitudinea jignitoare a adus-o în mijlocul unei controverse.

Videoclipul publicat de Dana Budeanu pe Facebook a iscat mai multe reacții negative. Filmarea în care vedeta rostește termenul ,,handicapat” durează 31 de secunde, însă, ulterior, cuvântul este distorsionat audio. „Știu eu vreo doi care și-au făcut bagajul pentru cutremur. Ce ți-ai pus în bagajul tău pentru cutremure, handicapatule?”, spunea Dana Budeanu, în clipul video de pe Facebook.

Andrei Mihai și Nicoleta sunt doi soți care locuiesc de 5 ani în Suedia și sunt părinții a doi copii, dintre care un băiat este cu dizabilități. Văzând clipul video postat de Dana Budeanu, tatăl copilului l-a salvat și a făcut o sesizare împotriva Danei Budenu, la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/dana-budeanu-gafa-de-proportii-reclamata-pentru-2249393.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava