Concert pascal
MOPAN Suceava

Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur, ambii de 43 de ani, sunt căsătoriţi de 15 ani şi trăiesc liniştit alături de cei treii copii ai lor. Nu mai este un secret pentru nimeni că soţii au adoptat, în urmă cu 2 ani o fetiţă pe nume Roxana, care s-a integrat perfect în familie. Recent, Dana Nălabaru a fost surprinsă, la plimbare, alături de Roxana și Kadri, iar imaginile dovedesc încă o dată că este o mamă de nota zece, iar micuții se distreză întotdeauna în compania ei, notează click.ro.

Dana a avut o carieră de succes în industria muzicală autohtonă, însă a decis să se retragă din lumea showbizului și să se dedice în totalitate vieții de familie și celor trei copiii pe care îi are. Decizia ei a fost criticată de unii, însă Dana a răspuns în tonul caracteristic, dezinvolt, și a subliniat că vorbele răutăcioase nu au niciun efect asupra sa sau hotărârilor pe care le ia spre binele familiei.

Citește articolul complet și vezi FOTO pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/foto-dana-nalbaru-o-mama-cool-si-dezinvolta-le-face-toate-poftele-celor-mici

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava