MOPAN Suceava

Dana Rogoz, care tocmai ce a împlinit 34 de ani, a interpretat recent un rol care, în ciuda maturității cu care actrița privește lucrurile, cu siguranță a trebuit aprofundat și a lăsat câteva urme în sufletul acesteia, având în vedere că a mărturisit că a trecut, la rândul ei, în adolescență, prin astfel de incidente, nu la fel de grave cum sunt portretizate în film, din fericire, notează click.ro.

Atunci când a fost întrebată dacă a fost vreo­dată în pericol de a fi obiec­tul unui abuz de putere sau al unui abuz sexual, Dana Rogoz a făcut dezvăluiri emoționante pentru revista VIVA!

„Eu nu o să uit senzația pe care o aveam când un băr­bat se lipea cu corpul lui de spatele meu, sub pretextul că e foarte aglomerat, iar eu nu știam cum să mă retrag, cum să îmi schimb poziția, ca nu cumva să îl fac tot pe el să se simtă prost. Tot mie îmi era rușine de gândurile și temerile pe care le aveam, căci nu fuse­sem învățată că am dreptul să mă întorc și să îi spun pe un ton calm:

‘Stop! Vă rog fru­mos să vă retrageți doi pași!’ Și ar mai fi claxoanele, ridica­tul fustei, pus mâna în fugă pe sâni sau fund… care în perioa­da adolescenței erau cumva atât de uzuale, încât nici nu puteai să te plângi de ele. Și nu, nu ne plăceau, așa cum cred unii.”, a spus Dana Rogoz, potrivit sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/dana-rogoz-povestit-ca-fost-victima-abuzurilor-adolescenta-un-barbat-se-lipea-cu

Dana Rogoz a povestit că a fost victima abuzurilor în adolescență: «Un bărbat se lipea cu corpul lui de spatele meu», 9.0 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (2 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava