Concert pascal
MOPAN Suceava

Dana Rogoz a intrat în ultimul trimestru de sarcină, urmând să aducă pe lume în curând și o fetiță. Această sarcină a fost cu atât mai deosebită de prima având în vedere și starea de panică creată în jurul pandemiei de coronavirus, mai ales pentru ea și restul gravidelor, notează click.ro.

Având în vedere măsurile impuse de guvernele din toată lumea în vederea opririi răspândirii contaminării populației cu COVID-19, și viitoarele mămici au fost nevoite să se supună regulilor. Chiar dacă a stat în izolare, Dana Rogoz a fost nevoită să meargă și la un control medical, recent, având în vedere starea avansată a sarcinii sale.

„Am revăzut-o pe fetița mea. Mă rog, doar i-am zărit puțin năsucul, apoi buzele, căci se ascundea întruna cu ambele mânuțe. Deși a fost primul consult la care nu a participat și Radu (n.r. soțul ei), deși eram stresată și foarte atentă la tot ce ating și cum să păstrez distanța între mine și ceilalți pe holul clinicii, firește că m-am bucurat de reîntâlnire și să aflu că sarcina evoluează bine în continuare”, a povestit Dana Rogoz, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/dana-rogoz-ultimul-trimestru-de-sarcina-carantina-iesit-pentru-o-ecografie-eram

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava