Concert pascal
MOPAN Suceava

Dana Săvuică (49 de ani) a fost invitata lui Alexandru Catalan la Click! TV Online, joi (7 martie). Vedeta a vorbit despre relația actuală, despre fostul soț, dar și despre celebra apariție în Playboy.

Efervescentă ca întotdeauna, Dana Săvuică a vorbit deschis despre bărbații din viața ei și a explicat cât de mult își respectă propria libertate.

Dana Săvuică a fost prima femei din România care a pozat în Playboy. De-a lungul anilor, au existat numeroase speculații despre suma pe care fostul model a primit-o în 1999, pe vremea când avea 29 de ani. La acea vreme, nudurile erau un subiect tabu în România, dar revista cu Dana Săvuică s-a vândut ca pâinea caldă.  „Nici nu mi-a trecut prin cap. Cei de la Playboy își doreau o vedetă. Voiau femei naturale din cap până în picioare. Americanii s-au bucurat că sunt blondă. Am ajuns acasă, am vorbit cu soțul meu și cu părinții mei. (…) Pe vremea aceea, cu banii primiți puteam să îmi iau o casă. Au fost vândute 30.000 de exemplare în doar două ore. 100 de exemplare au fost cu semnătura mea, ele s-au dus spre bărbații celebri din România, gen Țiriac. ”, a spus Dana Săvuică, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/dana-savuica-despre-suma-primita-de-la-playboy-la-vremea-aceea-iti-puteai-cumpara-o

Dana Săvuică, despre suma primită de la Playboy: „La vremea aceea îți puteai cumpăra o casă cu banii ăștia!”, 4.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 4.0/10 (1 vote cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava